Consiliul Concurentei analizeaza preluarea SC SBS Broadcasting Media SRL si SC Prime Time Productions SRL de catre Graffiti Red SRL, companie controlata de Cristi Burci, fondatorul canalului Prima TV si al BBDO Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din Romania.

SBS Broadcasting Media detine licenta postului de televiziune „Prima TV” si face parte din grupul german ProSiebenSat.1, care in decembrie anul trecut a vandut Prima TV catre Cristi Burci, iar televiziunea Kiss TV si canalele de radio Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Practic, prin aceasta tranzactie, Cristi Burci a rascumparat Prima TV dupa ce a vandut canalul catre SBS Broadcasting Media in 2005.

Companiile implicate in aceasta operatiune ofera servicii de reprezentare media, servicii de creatie, productie si promovare publicitara, servicii de relatii publice, servicii cercetare si studii de piata, editare si comercializare ziare si reviste, editare si comercializare carti, DVD-uri si inserturi, comercializare spatii publicitare, servicii tipografice pentru terti, servicii de difuzare a canalelor de televiziune fara plata, servicii de publicitate realizate prin transmisii de televiziune.

O decizie cu privire la aceastǎ operatiune de concentrare economica urmeaza a fi luata in cel mult 45 de zile de la data la care notificarea este consideratǎ efectiva.

Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la terti (inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate), in legǎturǎ cu aceastǎ concentrare economicǎ.

Observatiile si punctele de vedere pot fi transmise prin fax la nr. 021 405.45.12, prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin postǎ la adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr.1, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 33.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri