Serialul american "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", difuzat pe HBO, va lua sfarsit dupa al cincilea sezon, care va fi difuzat in ultima parte a anului, a anuntat, joi, postul de televiziune, informeaza Mediafax, care citeaza Reuters.

Serialul de televiziune "Imperiul din Atlantic City" este o drama ce reconstituie lumea gangsterilor din anii 1920, in plina epoca a prohibitiei, intriga fiind centrata in jurul escrocului Enoch "Nucky" Thompson, din Atlantic City, New Jersey. Personajul lui Enoch este bazat pe biografia lui Enoch L. Johnson, un lider politic influent si corupt din perioada prohibitiei, iar rolul este interpretat de Steve Buscemi.
Premiera celui de-al cincilea sezon este programata pentru toamna.
Acest serial de televiziune a fost creat de Terence Winter, scenaristul si producatorul executiv al seriei "Clanul Soprano".
Pentru regia episodului-pilot al dramei "Imperiul din Atlantic City", care a avut premiera in septembrie 2010, Martin Scorsese a castigat un premiu Emmy.
De la debutul serialului pe postul de televiziune HBO, acesta a fost distins cu 17 premii Primetime Emmy. Totodata, serialul a fost recompensat cu doua premii Globul de Aur, in 2011, dar si cu patru Screen Actors Guild Awards, in 2011 si 2012.

Sursa foto: captura imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri