Compania Forbes Media LLC a lansat aplicatia "Stream", care functioneaza precum o retea de socializare si prin intermediul careia cititorii pot sa salveze, sa distribuie si sa descopere continutul vizual din revista Forbes si de pe site-ul Forbes.com.

Potrivit forbes.com, aplicatia "Stream" a fost lansata luni si poate fi accesata de posesorii de dispozitive inteligente care au instalat sistemul de operare iOS.

Prin intermediul acestei aplicatii, care a fost realizata in parteneriat cu MAZ, o companie din New York, Forbes isi propune sa redefineasca experienta digitala de pe piata de publishing.

Aplicatia le permite cititorilor sa intre intr-o "mini-retea de socializare", pe care pot fi publicate doar contributii ale cititorilor Forbes, care vizeaza doar continutul postat pe Forbes.

"Stream" le permite cititorilor Forbes sa distribuie continutul si pe alte platforme sociale, precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Tumblr si Evernote, dar si prin e-mail si prin servicii de mesagerie instant.

Compania Forbes Media LLC, faimoasa pentru monitorizarea averilor miliardarilor din intreaga lume, publica revista Forbes si detine platforma Forbes.com.

In noiembrie 2013, Bloomberg a anuntat ca Forbes Media LLC va fi scoasa la vanzare, proprietarii grupului de presa urmarind sa atraga o suma de cel putin 400 de milioane de dolari prin aceasta tranzactie.

Forbes Media LLC doreste sa afle cat valoreaza brandul sau, care are o istorie de 96 de ani, insa care a fost afectat de scaderea pietei de publicitate in print si de dezvoltarea presei online, potrivit relatarilor bloomberg.com.

Astfel, Forbes Media a angajat Deutsche Bank AG pentru a examina posibilitatea unei tranzactii, ca urmare a interesului aratat de persoane interesate sa cumpere grupul al carui sediu central este in New York, conform unui mesaj intern transmis angajatilor Forbes de catre Mike Perlis, Chief Executive Officer al companiei.

Compania Forbes Media a fost infiintata in anul 1917, de B. C. Forbes, si detine, pe langa revista Forbes, una dintre emblemele mass-media din SUA, si alte publicatii, precum si site-ul Forbes.com. De asemenea, Forbes Media detine Forbes Asia, ForbesLife, ForbesLife Executive Woman si ForbesLife MountainTime. In ultimii ani, Forbes, alaturi de parteneri locali, a lansat editii in mai multe limbi, inclusiv in romana.

In 2010, miliardarul american Steve Forbes a renuntat la functiile de presedinte executiv si director general ocupate la grupul Forbes Media, acestea fiind preluate de Mike Perlis, un veteran al industriei media. Atunci, Tim Forbes, fratele lui Steve Forbes, a renuntat la pozitia de director operational executiv. Steve Forbes a pastrat pozitiile de presedinte al Consiliului de Administratie si redactor-sef al Forbes Media, iar fratele sau a ramas presedinte al diviziei Forbes Digital si membru in CA al grupului.

Sursa foto: http://www.forbes.com/sites/forbespr/2014/01/06/forbes-is-the-first-magazine-to-launch-its-own-social-network-with-stream/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri