Realizatorul TV Jay Leno, care va fi inlocuit in rolul de gazda a emisiunii "The Tonight Show" de pe NBC de Jimmy Fallon, in februarie, spune ca nu intentioneaza sa mai prezinte vreodata un alt show de noapte, informeaza accesshollywood.com.

Intr-un interviu pentru emisiunea "60 Minutes", de pe CBS, care va fi difuzat duminica, Leno a declarat ca nu va putea recrea intr-un alt program TV de noapte ceea ce a reusit in "The Tonight Show", scrie Mediafax.

Leno a adaugat ca cei 22 de ani pe care i-a petrecut ca gazda a emisiunii au fost "fantastici".

Ultima editie a emisiunii "The Tonight Show" prezentata de Jay Leno va avea loc pe 6 februarie, actorul Billy Crystal fiind ultimul invitat al lui Leno.

De cealalta parte, trupa U2 si actorul Will Smith vor fi primii invitati ai emisiunii "The Tonight Show" in noua formula cu Jimmy Fallon in calitate de prezentator. Jimmy Fallon va intra in rolul de gazda a "The Tonight Show" pe 17 februarie, emisiunea fiind difuzata la miezul noptii, dupa transmisiunile de la Jocurile Olimpice de la Soci.

La o saptamana dupa debutul emisiunii gazduite de Fallon, "The Tonight Show" va reveni la ora sa traditionala de emisie (23.00), dupa emisiunea de stiri de la NBC, fiind urmata, de la ora 00.35, de programul "Late Night", care a fost prezentat de Jimmy Fallon si il va avea ca gazda pe Seth Meyers.

Jimmy Fallon a declarat ca s-a sfatuit in legatura cu emisiunea "The Tonight Show" cu Jay Leno, in mod constant, pentru a fi asigurata o tranzitie mai lina. Unul dintre sfaturile primite de Fallon de la Leno a fost sa isi creasca durata monologurilor pe care le spune in emisiune.

Pentru a prezenta "The Tonight Show", Fallon se va muta la New York, insa acesta a precizat ca va face cateva editii pe an ale programului din alte locuri, inclusiv din Los Angeles.

In aprilie 2013, NBC a anuntat ca Jimmy Fallon va gazdui emisiunea "The Tonight Show" din primavara anului 2014. Contractul de prezentator al lui Jay Leno expira in septembrie 2014, insa acest lucru nu inseamna ca vedeta TV va parasi televiziunea NBC. Presedintele NBC Entertainment, Bob Greenblatt a sugerat anul trecut ca nu va renunta total la serviciile lui Leno, fara a oferi insa alte detalii.

Dupa anuntul din aprilie, Jimmy Fallon si-a exprimat incantarea in ceea ce priveste noua sa emisiune. "Sunt foarte incantat sa gazduiesc un show care incepe astazi in loc de maine", a glumit Jimmy Fallon, facand referire la modificarea orei sale de intrare in emisie - 23.00, in loc de 00.35 (ora de incepere a emisiunii sale din prezent "Late Night", n.r.).

La randul sau, Jay Leno l-a felicitat pe Jimmy Fallon. "Sper ca vei fi la fel de norocos ca mine si vei reusi sa iti pastrezi locul de munca pana cand vei deveni tipul cel batran", a glumit Jay Leno. "Daca o sa aveti nevoie de mine, ma gasiti (parcat, n.r.) in garaj", a mai spus Leno la momentul respectiv.

Pentru a face si mai usoara tranzitia pentru Fallon, emisiunea "The Tonight Show" va fi filmata in New York, in Rockefeller Plaza, acolo unde era realizat initial show-ul. Acesta este locul unde a fost filmata emisiunea "Late Night", gazduita de Fallon.

Producatorul executiv al "The Tonight Show" va fi Lorne Michaels, creatorul si producatorul show-ului "Saturday Night Live".

Cu exceptia celor sapte luni foarte controversate cand a fost inlocuit cu Conan O'Brien, Jay Leno a fost gazda "The Tonight Show" timp de 22 de ani, devenind o legenda a televiziunii si divertismentului.

Jay Leno, in varsta de 63 de ani, prezinta "The Tonight Show" din 1992, cand l-a inlocuit pe Johnny Carson. El a parasit pentru scurt timp emisiunea in 2009, pentru un show in prime time la aceeasi televiziune, fiind inlocuit cu Conan O'Brien. Insa audientele scazute inregistrate de O'Brien i-au determinat pe cei de la NBC sa mute noua emisiune a lui Leno in intervalul original al acestuia, 23.35, si pe cea a lui O'Brien, dupa miezul noptii.

Dupa o apriga disputa, O'Brien si-a dat demisia, primind despagubiri de 33 de milioane de dolari de la NBC, iar Leno s-a reintors ca gazda a "The Tonight Show" in martie 2010.

Sursa foto: http://www.nbc.com/the-tonight-show/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri