Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, vrea sa lanseze o televiziune de business si lifestyle, cu denumirea TV Life, o solicitare in acest sens urmand sa fie analizata in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), scrie Mediafax.

Societatea M&M Channel SRL din Bucuresti a solicitat CNA acordarea unei licente pentru televiziunea TV Life, un canal care va avea "un profil tematic, de business si business lifestyle".

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licentei pentru televiziunea TV Life va fi analizata marti, aparand pe ordinea de zi oficiala a sedintei CNA.

Daca va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma sa emita atat pe satelit, cat si prin retele de comunicatii electronice.

Societatea M&M Channel SRL a fost inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului pe 8 mai 2013 si are sediul in Bucuresti.

Asociatii sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL, potrivit informatiilor de la Oficiul National al Registrului Comertului.

Actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%). Elena Paun este si administrator si presedintele consiliului de administratie al societatii Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy si are investitii in domeniul imobiliar.

Totodata, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat in domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a carei licenta audiovizuala este detinuta de societatea Realitatea Media SA.

In 30 aprilie 2013, Consiliul National al Audiovizualului a aprobat noua grila a The Money Channel si functionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucuresti. Imobilul in care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este detinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanteaza televiziunea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri