Grupul Disney, un gigant american in media si divertisment, se pregateste sa concedieze cateva sute de persoane din divizia sa de jocuri video, a anuntat, luni, cotidianul The Wall Street Journal, citand surse apropiate acestui dosar, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Reducerile de personal de la Disney Interactive ar trebui sa inceapa de miercuri, dupa publicarea rezultatelor trimestriale ale grupului, prevazuta in cursul serii, precizeaza acelasi cotidian cu profil economic.

Divizia Disney Interactive are aproximativ 3.000 de angajati si pierduse deja 87 de milioane de dolari in exercitiul financiar care s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie.

Unul dintre cele mai recente jocuri ale sale, "Disney Infinity", a fost totusi un succes neasteptat. S-a vandut in 3 milioane de copii pe plan mondial dupa lansarea sa din august 2013, iar grupul dezvolta in prezent noi versiuni de jocuri cu super-eroii Marvel si cu personajele din franciza "Razboiul stelelor", potrivit unei surse citate de The Wall Stret Journal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri