Drama politica "House of cards", cu Kevin Spacey si Robin Wright in rolurile principale, va continua cu un al treilea sezon pe platforma online Netflix, au anuntat producatorii acestui serial, transmite Mediafax, care citeaza Reuters.

Netflix a comandat inca un sezon companiei Media Rights Capital, studioul independent care produce acest serial despre intrigile politice de la Washington, potrivit unui reprezentant al producatorilor.
Al doilea sezon al acestui serial, cu Kevin Spacey, care joaca rolul nemilosului politician Francis Underwood, reprezentantul statului Carolina de Sud in Congresul american, si Robin Wright, care a castigat un Glob de Aur in 2014 interpretand-o pe sotia personajului jucat de Spacey, la fel de ambitioasa ca si acesta, va avea premiera pe Netflix pe 14 februarie.
Toate cele 13 episoade vor fi disponibile incepand de la acea data pe aceasta platforma video online contra unei taxe.
"House of Cards" a intrat in istoria televiziunii americane, anul trecut, dupa ce a castigat trei premii Primetime Emmy, inclusiv unul pentru regizorul David Fincher la categoria "cel mai bun regizor pentru un serial-drama".
Netflix a devenit prima companie exclusiv online care castiga aceste premii prestigioase. Kevin Spacey si Robin Wright au fost si ei nominalizati la Primetime Emmy pentru rolurile din acest serial.
Patrunderea platformei Netflix in domeniul continuturilor originale si popularitatea de care se bucura serialele sale, precum "House of Cards" si "Orange is the New Black", au remodelat industria televiziunii si felul in care consumatorii privesc productii de divertisment.
"House of Cards" are la baza o carte omonima si o miniserie BBC cu acelasi titlu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri