Heineken vrea sa demonstreze ca orice barbat este legendar pentru ca are o calitate doar a lui si pentru ca doar el se pricepe la ceva anume. Astfel a iesit campania globala "The Odyssey", care pune 20 de barbati fara studii de actorie sa-si demonstreze talentele.

Campania «The Odyssey» urmareste aventurile personajului principal care, aflat la bordul unei nave de croaziera, isi foloseste inteligenta, farmecul si dibacia pentru a-i impresiona pe ceilalti pasageri. De la competitia de limbo, pana la scufundarea perfecta in piscina si realizarea pasilor perfecti de conga, noul spot le da oamenilor obisnuiti sansa de a-si demonstra abilitatile si a le face cunoscute.

Noul spot TV Heineken a generat deja in social media comentarii si dezbateri despre autenticitatea abilitatilor personajelor. Actorii din "The Odyssey" sunt "la fel de falsi ca barbile lor", spun comentatorii.

"Campania «The Odyssey» este continuarea seriei «Legends», prin care celebram consumatorii Heineken. De data aceasta dorim sa demonstram ca toti consumatorii nostri au cel putin un talent care ii poate transforma in adevarate legende, iar Heineken le ofera scena pentru a-l arata intregii lumi. Cei 20 de protagonisi ai spotului au fost selectati de Heineken si toti au abilitati extraordinare", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global Brands, Heineken Romania.

Prin lansarea materialului video de la castingul pentru noul spot TV, Heineken a vrut sa arate povestea adevarata din spatele scenei “ fara trucuri, fara elemente false”, potrivit Dymfke van Der Gaal, PR Heineken. Raspunsul complet poate fi urmarit aici.

Cum au fost selectati barbatii

Selectia protagonistilor i povestea din spatele fiecarui talent pot fi vazute aici.

Spotul TV a fost realizat de Mark Bernath si Eric Quennoy, Executive Creative Directors. Decorul barcii a fost construit intr-un parc de masini, pe plaja, chiar la iesirea din orasul Barcelona, Spania. Decorul a inclus si o piscina adanca de trei metri, iar pentru scufundari intr-o apa de adancime atat de mica a fost nevoie de un scafandru profesionist. Melodia din spot se numeste "16 Toneladas" si ii apartine lui Noriel Vilela.

Heineken a mai atras atentia publicului prin spoturi amuzante. Unul dintre acestea este "Walk in Fridge" care a strans peste 5,6 milioane de vizualizari pe YouTube.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri