Compania de televiziune prin satelit Focus Sat Romania, parte a operatorul telecom UPC Romania, a scos temporar din grila de programe cele 5 canale apartinand Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, GSP TV si Antena 3).

„Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grila posturile mai sus mentionate vine ca urmare a impunerii, de catre Antena Group, a unor conditii si costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clientilor Focus Sat si pe care compania continua sa le negocieze, in interesul acestora”, au declarat oficialii companiei.

In schimbul scoaterii celor cinci programe, compania introduce in grila alte 5 canale, fara costuri suplimentare.

Astfel, incepand cu 6 februarie 2014, toti clientii Focus Sat vor avea acces la posturile Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild si Bollywood TV in pachetul de baza, Familia.

„Consideram ca decizia Antena Group si modul de abordare a acestei situatii sunt inacceptabile la adresa utilizatorilor, in contextul in care ni se solicita marirea de peste 4 ori a costului per abonat. Aceasta majorare de tarif ar genera un impact negativ asupra clientilor nostri, iar acceptarea unei asemenea cresteri de pret in numele clientilor nu a reprezentat o optiune rezonabila pentru noi. Vrem sa ne asiguram ca toate solicitarile Antena Group au in vedere oferirea unor conditii stabile si rezonabile, in raport cu valoarea oferita clientilor si ca promisiunile facute clientilor Focus Sat vor fi respectate si pe viitor. De aceea continuam sa exploram toate optiunile, in speranta gasirii celei mai bune solutii pentru clientii nostri”, afirma Catalin Itu, Country Director Focus Sat Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri