Autorii care vor sa devina membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania (USR) isi pot depune dosarele in acest sens, pana pe 14 martie, potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei.

"Filialele USR anunta public ca primesc la sediile lor, pana vineri, 14 martie 2014, dosarele de intrare in Uniunea Scriitorilor din Romania. Conform Statutului USR, Comitetul Director al fiecarei Filiale va propune Comisiei de Validare a USR dosarele eligibile", se spune in anunt, conform Mediafax.

Dosarele trebuie sa contina doua formulare ce pot fi descarcate de pe site-ul USR (formularul de cerere si formularul privind fisa candidatului), cel putin doua cronici literare pentru fiecare dintre cele trei carti prevazute de Statutul USR, precum si cartile candidatilor.

Totodata, Comitetul Director al USR a facut precizarea ca vor fi luate in considerare, in primul rand, articolele si cronicile semnate de critici literari de autoritate recunoscuta si mai putin, sau in al doilea rand, titlurile revistelor unde sunt publicate aceste articole

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri