Editia emisiunii Sinteza zilei in care Crin Antonescu, presedintele PNL, l-a acuzat pe Mihai Gadea, realizatorului show-ului, dar si seful Antenei 3, ca postul pe care il conduce este unul care sustine foarte mult PSD-ul, a fost lider de audienta, cu 1,1 milioane de privitori la nivel national, conform datelor Kantar Media, obtinute de HotNews.ro.

Dintre cei 1,1 milioane de romani in jur de 766.000 locuiesc la oras. Antena 3 a fost la nivel urban chiar si in fata Pro TV, Kanal D, Prima si Antena 1.

Printre replicile acide dintre cei doi s-a numarat intrebarea lui Antonescu daca Mihai Gadea este seful Antenei 3, cel din urma raspunzandu-i cu „Intrebarea e daca mai sunteti dumneavoastra presedintele PNL”, mai scrie Hotnews.

Antonescu: Cu domnul Tariceanu pot sa va ajut cu ceva…?
Gadea: Credeti ca merg ironiile astea ieftinute?
Antonescu: Dar nu sunt ironii.
Gadea: Ma ajutati pe mine cu ceva cu Tariceanu? V-am intrebat eu ceva de Tariceanu…?
Antonescu: Asa am avut senzatia.
Gadea: Ati avut multe senzatii proaste.

De asemenea, la final, Antonescu i-a spus lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii In gura presei”, care intrase in direct la Sinteza Zilei: „Sa terminam emisiunea, ca nu mai suport tristetea domnului Gadea”.

Gadea: Sa ma anuntati cand il gasiti pe domnul Crin si ca-l astept cu drag.

Sursa foto: Facebook Mihai Gadea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri