Actorul american Paul Walker, decedat intr-un tragic accident de automobil produs pe 30 noiembrie 2013, va aparea in cel de-al saptelea opus al francizei "Furios si iute" cu ajutorul programelor de grafica digitala, informeaza Mediafax, care citeaza lefigaro.fr.

Studiourile Universal au anuntat ca filmarile pentru ce-al de-al saptelea film din aceasta serie cinematografica vor continua in ciuda mortii lui Paul Walker, unul dintre protagonistii francizei. Acele scene vor fi realizate fara actor, cu ajutorul a patru dubluri si a imaginilor digitalizate.
Paul Walker mai avea de filmat aproape jumatate din totalul scenelor sale din acest film. Dupa moartea starului hollywoodian, producatorii au luat decizia de a mentine proiectul si de a finaliza pelicula potrivit scenariului original. Presa americana vorbea la un moment dat despre inlocuirea actorului decedat cu fratele sau, Cody Walker, insa zvonul a fost infirmat.
Producatorii americani au optat in schimb pentru patru dubluri si pentru imagini generate pe computer. Specialistii in aceasta tehnologie se vor baza pe scenele deja turnate, pentru a "imprumuta" dublurilor chipul starului decedat, cu ajutorul graficii digitalizate. Nu este pentru prima oara cand o astfel de decizie este luata in istoria cinema-ului. Pentru filmul Gladiator", producatorii au folosit aceleasi mijloace atunci cand actorul Oliver Reed a murit brusc, intr-un bar. Chipul actorului defunct a fost lipit pe pelicula in momentul mortii personajului sau, Proximo, interpretat de o dublura.
Moartea actorului Paul Walker a dus la o noua alegere pentru producatorii francizei "Fast & furious". Regizorul James Wan si scenaristul Chris Morgan au decis ca Brian O'Conner - personajul jucat de Paul Walker - nu moarte la sfarsitul filmului, ci se pensioneaza, retragandu-se din lumea curselor auto. Aceasta alegere implica rescrierea catorva scene si turnarea acesteora.
Filmarile de la "Furios si iute 7" au fost intrerupte in decembrie 2013. Ele vor fi reluate la sfarsitul lunii aprilie, in Abu Dhabi.
Filmul, al saptelea din aceasta franciza cu masini de curse, trebuia sa fie lansat initial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.
Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Diesel in rolurile principale, au obtinut incasari totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.
Paul Walker si prietenul sau, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul Porsche GT Carrera in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Automobilul era condus de Roger Rodas, fost pilot de curse si partener de afaceri al actorului american.
Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios si iute", a confirmat faptul ca starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci si a arsurilor suferite.
Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".
Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).
Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat in Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera in Romania pe 25 aprilie 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri