Aproximativ 60 de profesori si cercetatori din 30 de tari europene, din Canada si din Israel, vor prezenta mai multe studii despre dinamica muncii din domeniul digital, intre 26-28 martie in cadrul evenimentului Dynamics of Virtual Work”, organizat de Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) in cooperare cu Facultatea de Administratie si Afaceri (FAA).

Agenda evenimentului

Intrarea este libera, iar evenimentul are loc la sediul Facultatii de Administratie si Afaceri din Soseaua Panduri, nr. 90-92.

Evenimentul (vezi agenda atasata) incepe pe 26 martie, de ora 17.00, cu o sesiune plenara prezidata de Daniela Roventa-Frumusani (Universitatea din Bucuresti, FJSC, in care Ursula Huws (University of Hertfordshire) si Gina Neff (University din Washington) vor vorbi despre caracteristicile muncii din industriile creative.

O sesiune speciala pentru doctoranzi si tinerii cercetatori va fi organizata joi, 27 martie, intre 14.00 si 16.00, sub titlul „Getting published”. Keith Randle (University of Hertfordshire), Mihai Coman (Universitatea din Bucuresti, FJSC), Katherine Sarikakis, (editor International Journal of Media and Culture Politics) si Jörg Flecker (University of Vienna) vor raspunde intrebarilor legate de pregatirea si publicarea de articole in reviste stiintifice cotate international.

Actiunea COST este un program al Uniunii Europene de sustinere a schimburilor stiintifice europene. Grupul COST IS 1202, „Dynamics of Virtual Work” reuneste peste 60 de profesori si cercetatori care sunt interesati de modul in care se modifica structura muncii in contextul noilor tehnologii de informare si comunicare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri