Romanul Ovidiu Teofanescu a castigat medalia de aur cu felicitarile juriului pentru inventia panoului publicitar AdBicy la Salonul de Inventii de la Geneva care a avut loc in perioada 2-6 aprilie 2014. AdBicy reprezinta un panou publicitar mobil si modular cu un design modern ce poate fi tractat de o bicicleta sau de un promoter pe role. AdBicy este demontabil, poate fi ansamblat in 5 forme diferite si poate fi transportat intr-o geanta special conceputa, de mici dimensiuni.

Principalele avantaje ale utilizarii panoului AdBicy sunt mobilitatea, usurinta cu care poate fi folosit si transportat, eficienta cuantificabila a folosirii lui in zone inaccesibile altor forme de advertising (de ex. in zone pietonale) si, nu in ultimul rand, costurile scazute aferente folosirii si posibilitatea de implementare imediata. De asemenea, modularitatea panoului AdBicy confera utilizatorului multiple posibilitati in creerea de standuri expozitionale cu forme geometrice diferite, devenind astfel posibil sa ai campanii publicitare unice de fiecare data.

Flota publicitara poate fi urmarita in timp real prin gps asigurand un control total asupra campaniei publicitare. Un astfel de panou poate obtine un numar de 5.000 – 50.000 de vizualizari pe zi in functie de populatia orasului in care este amplasat si de traficul pietonal din zona targetata. Pentru o companie mica eficienta panoului se masoara foarte usor prin simpla comparare a vanzarilor obtinute dupa campania AdBicy cu cele anterioare.

AdBicy a primit si Special Award din partea OSIM - Oficiului de Stat Pentru Inventii si Marci din Romania si diploma si medalie din partea Ministerului Educatiei Nationale “ for the high scientific and technical level of the invention”

“Salonul de la Geneva a fost un real succes pentru noi, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al aprecierii nationale si internationale al conceptului. Economic, pentru ca am obtinut comenzi din 8 tari pentru aceste panouri si am reusit sa gasim distribuitori pentru produsele noastre, cat despre AdBicy, a fost apreciat si premiat de catre juriul salonului cu medalia de aur, al Oficiului de Stat Pentru Inventii si Marci din Romania cu premiul special pentru inovatie iar de catre Ministerul Invatamantului cu diploma si medalia: “for the high scientific and technical level of the invention” a declarat Ovidiu Teofanescu inventator si CEO BizzOnWheels.

Salonul de inventii s-a desfasurat in perioada 2-6 Aprilie la Geneva si este cel mai prestigios salon de inventii din lume cu peste 1000 de inventii prezentate anual si peste 60.000 de vizitatori. BizzOnWheels a prezentat panoul publicitar AdBicy care s-a bucurat de aprecieri atat din partea juriului cat si din partea vizitatorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri