Aproape jumatate din cei 974 de milioane de utilizatori inregistrati pe reteaua sociala wwww.Twitter.com nu au trimis niciodata un singur mesaj, ridicand semne de intrebare asupra numarului inaintat de companie privind numarul de inregistrati, rezulta dintr-un studiu realizat de Twopcharts.

Cercetarea arata ca 44% dintre conturi, echivalentul a 428 de milioane, nu au fost niciodata folosite, in timp ce din cei 550 de milioane care au folosit Twitter, 43% au trimis ultimul mesaj acum un an. Doar 126 de milioane, circa 13% din cei inscrisi pe retea, au trimis un tweet in ultimele 30 de zile, conform datelor companiei.

Aceasta inseamna ca circa 236,5 milioane au trimis ultimul tweet in aprilie 2013. Twitter spune ca 232 de milioane de oameni acceseaza serviciul cel putin o data pe luna.

Este de notat faptul ca Twopcharts nu are acces la statistici privind numarul de oameni care se logheaza in conturi, vazand doar ce conturi trimit sau retrimit tweet-uri.

Conform acelorasi date rezulta ca 48% dintre utilizatori si-au incarcat fotografii de profil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri