PRO TV a anuntat astazi astazi ce vedete si emisiuni raman in grila de toamna. Anuntul vine dupa ce in ultima perioada in jurul postului PRO TV a fost mult agitatie, ca urmare a plecarii producatorului Mona Segall la trustul Intact, dar si a unor zvonuri legate de disponibilizari.

Astfel, noua strategie include in continuare programele blockbuster care au atras milioane de romani. Directorul general al PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, care s-a alaturat postului in urma cu cinci luni, sustine ca va duce mai departe imaginea de success pe care PRO TV si-a construit-o in ultimii 20 de ani ca post TV si companie de media digitala, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Totodata, PRO TV anunta ca programele sale de succes, deja istorice, Vocea Romaniei, Masterchef si Las Fierbinti vor continua in grila de toamna. De asemenea, un numar mare de vedete pe care romanii au ajuns sa le iubeasca – Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Andra, Cabral si alte nume importante – vor continua sa faca istorie la PRO TV, alaturi de echipe de producatori, editori, reporteri si alti profesionisti.

"PRO TV se afla intr-o pozitie unica, fiind singura statie TV membra a unei organizatii internationale, CME, o companie de media si divertisment cu operatiuni in sase tari din Europa Centrala si de Est, cu o populatie totala de 50 de milioane de locuitori. CME este compania de televiziune numarul 1 in toate pietele pe care opereaza, reprezentand o scoala inegalabila de excelenta si divertisment TV, construita de persoane emblematice in ultimii aproape 20 de ani. Principalul nostru avantaj este accesul talentelor locale la expertiza si know-how-ul internationale, o caracteristica unica in peisajul televiziunii din Romania, de care beneficiaza, in final, telespectatorii PRO TV. De asemenea, afilierea internationala garanteaza verticalitatea, independenta politica si profesionalismul indubitabil al politicii departamentului de stiri, care reprezinta coloana vertebrala a unei statii TV", a declarat Aleksandras Cesnavicius, director general PRO TV.

In martie 2014, canalul PRO TV a atras cea mai mare cota de audienta din istoria masurarii audientelor TV din Romania, in randul publicului tinta principal (adulti cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, care locuiesc in zone urbane). Astfel, canalul PRO TV a avut o cota de audienta de 28,8%, mai mult decat dublu fata de cel mai apropiat competitor. PRO TV este singura companie de media si divertisment din Romania care face parte dintr-un grup lider in Europa Centrala si de Est, CME - Central European Media Enterprises.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri