TBWA Bucharest, parte a TBWA Worldwide si agentia independenta Friends Advertising anunta fuziunea companiilor.
Agentia nou formata, ce va purta denumirea Friends TBWA/Bucharest, va prelua responsabilitatea deservirii clientilor locali si internationali ai TBWA, in baza unui contract de afiliere.

Noua agentie va fi condusa de actuala echipa de management Friends Advertising si se anticipeaza ca sediul agentiei va fi in continuare la vechea adresa Friends, langa centrul vechi al Bucurestiului. Actualul Managing Director al TBWA Bucharest, Doris Danner, va continua sa asiste managementul agentiei pe intreaga durata a tranzitiei.

TBWA Worldwide este o retea internationala de publicitate care ocupa unul din primele 10 locuri in lume. Friends Advertising este o agentie de publicitate independenta, fondata in 2003, in jurul echipei de creatie Sorin Tranca - Bojan Spasi, una dintre cele mai premiate si longevive echipe din Romania, cu o experienta de lucru impreuna de aproape 16 ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri