Serialul "Doi barbati si jumatate/ Two And A Half Men" spre indreapta spre un final neasteptat si controversat si va prezenta o casatorie gay, celebrata intre cele doua personaje masculine principale, interpretate de actorii Jon Cryer si Ashton Kutcher, potrivit contactmusic.com.

Chuck Lorre, creatorul acestui serial de comedie, difuzat de postul american CBS, intentioneaza sa surprinda publicul cu o noua schimbare de directie a indragitului sitcom, organizand o casatorie gay intre Walden si Alan, personajele masculine principale din acest show TV, noteaza Mediafax. Astfel, Walden se va casatori cu Alan pentru a putea sa adopte un copil. Ideea i-a venit personajului Walden din cauza problemelor din viata lui intima. Intrucat isi dorea o viata personala mai bogata si voia sa devina tata, Walden decide sa adopte un copil. "Totusi, el descopera destul de repede ca este foarte dificil sa adopti un copil in calitate de barbat heterosexual si celibatar", a explicat Chuck Lorre.

Afland acest lucru, Walden, un antreprenor miliardar, il va cere in casatorie pe Alan si se va casatori cu acesta, desi Alan este la randul lui tot heterosexual. "Veti vedea doi barbati care nu sunt gay, dar care vor creste impreuna un copil, cu multa dragoste si atentie", a dezvaluit Chuck Lorre pentru The Hollywood Reporter, la o conferinta organizata de Television Critics Association. "Sexualitatea lor este irelevanta atunci cand vine vorba sa iubesti si sa cresti un copil, iar aceasta ar putea deveni cea mai importanta poveste pe care o spunem in serialul nostru: sa preiei un copil din sistemul de asistenta sociala si sa ii oferi un camin. Ce ar putea fi mai bun decat asta?", a adaugat creatorul serialului.

"Va urma o nunta. Noi suntem un sitcom, trebuie sa avem o nunta. Walden si Alan se vor casatori legal. Trebuie sa se casatoreasca legal pentru a putea sa adopte. Oamenii din alte zone ale tarii vor vedea felul in care doi barbati vor incerca sa dea totul pentru a creste cat mai bine un copil. Felul in care vom prezenta acest lucru ar putea implica anumite subterfugii, insa povestea principala descrie doi barbati care incearca sa faca lucrurile cat mai corect", a precizat Chuck Lorre.

Chuck Lorre a mai spus ca intelege foarte bine faptul ca aceasta schimbare de directie a serialului "Doi barbati si jumatate" ar putea genera reactii negative din partea unora dintre telespectatori si spera, de asemenea, ca asociatiile care militeaza pentru drepturile homosexualilor nu se vor simti ofensate.

"Sper ca nu se va intampla nimic din toate acestea", a adaugat Chuck Lorre pentru E!News, la acelasi eveniment, care a avut loc joi seara. "Show-ul nostru a creat intotdeauna controverse. Intotdeauna am avut astfel de lucruri in serial. Nu dorim sa insultam pe nimeni si nici sa diminuam valoarea anumitor chestiuni si principii. Intentia noastra este de a starni hohote de ras. Acesta este scopul nostru. Hohote de ras si, daca intre ele exista si scene care iti fac inima sa bata mai repede, atunci ar fi chiar frumos", a mai afirmat acesta.

Vorbind despre decizia postului CBS de a include o scena cu o casatorie gay in ultimul sezon al sitcomului, Jim Patterson, scenaristul principal al serialului, a spus: "Acesta este ultimul nostru sezon. Am vrut ca accentul din ultimul sezon sa fie pus pe Alan si Walden, ca ei sa porneasca intr-o noua aventura impreuna in ultimul sezon, pentru ca ei se potrivesc de minune impreuna". In luna mai, reprezentantii postului CBS au anuntat ca serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men" se va incheia odata cu difuzarea ultimului episod din cel de-al 12-lea sezon al show-ului.

Serialul "Two and a Half Men" a debutat in 2003 si i-a avut initial in distributie pe Charlie Sheen, Jon Cryer si copilul-vedeta Angus T. Jones. Charlie Sheen a fost concediat dupa o disputa cu Chuck Lorre in 2011, iar Angus T. Jones a renuntat la rolul care l-a facut celebru dupa ce a criticat acest serial in 2012, spunand ca este "lipsit de Dumnezeu", cerandu-le, totodata, telespectatorilor americani sa nu mai urmareasca show-ul.

Jon Cryer a decis sa ramana in distributia serialului si apare in actualul sezon al productiei TV, alaturi de Ashton Kutcher si Amber Tamblyn.
Al 12-lea sezon al serialului "Doi barbati si jumatate" va fi difuzat pe micile ecrane nord-americane incepand din toamna acestui an.
Cunoscutul sitcom a avut doua nominalizari la Globurile de Aur si a castigat de noua ori trofeul Primetime Emmy.

Sursa foto: CBS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri