Indienii de la CineGrand, proprietarii cinematografului cu acelasi nume din mall-ul Uvertura Botosani, vor deschide la finalul lunii august – inceputul lunii septembrie primul cinematograf din Capitala, in complexul comercial Auchan Titan.

Cinegrand Auchan Titan va avea sapte sali de cinema, trei sali cu o capacitate mai mare la primul etaj al complexului comercial si alte patru la un nivel superior. Lucrarile la cinematograful Cinegrand din Auchan Titan se afla in plina desfasurare, in momentul de fata facandu-se ultimele teste pentru inaugurarea ce va avea loc spre finalul acestei luni.

“Lucrarile se afla pe ultima suta de metri. Estimam ca cinematograful va fi deschis publicului spre finalul lunii august”, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanti ai firmei care se ocupa de modernizarea spatiului de entertainment.

Complexul comercial Auchan Titan a mai beneficiat in urma cu cativa ani un cinematograf Starplex, spatiu pe care DEGI, proprietarul spatiului centrului comercial, l-au inchis in urma cu patru ani din cauza lipsei traficului. Indienii de la CineGrand mai detin in Romania un spatiu de entertainment in Uvertura Mall din Botosani. Cinematograful din regiunea Moldovei dispune de un numar de cinci sali si o capacitate totala de circa 450 de locuri, potrivit informatiilor disponibile pe site.

Conform informatiilor de pe site-ul CineGrand, compania de origine indiana avea anul trecut in plan deschiderea unui cinematograf si in centrul comercial Cocor, unde urmau sa instaleze cinci ecrane, insa nicio informatie legata de lucrari in executie ori alte planuri cu spatiul respectiv nu a mai aparut.

StarPlex Bucuresti, fostul cinematograf din centrul comercial Auchan Titan dispunea de 10 sali si un numar total de 2.000 de locuri. Decizia reprezentantilor Auchan de a deschide un cinematograf in cartierul Titan vine in contextul in care lucrarile la viitoarele centre comerciale Mega Mall (Sos. Iancului – Pantelimon) si Park Lake Plaza (Liviu Rebreanu – Titan) au inceput, iar inaugurarile celor doua centre vor avea loc anul viitor, respectiv in 2016. Ambele centre comerciale vor beneficia de spatii moderne de entertainment.

Principalii operatori de cinema in Romania sunt CinemaCity, Grand Digiplex (Baneasa) sau retelele Multiplex ori Movieplex.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri