Topul aparitiilor in media ale candidatilor sau potentialilor candidati la Presedintie este condus de Victor Ponta, cu un total de 7.431 de aparitii, urmat de Klaus Iohannis - 4.773 de aparitii si de Cristian Diaconescu - 1816 aparitii.

Monitorizarea, realizata in perioada 11-17 august, a vizat aparitiile si mentiunile in 150 de titluri de presa scrisa, la 8 posturi de radio si 13 de televiziune, precum si pe 1.244 site-uri, pentru 11 candidati sau potentiali candidati la Presedintie.

Datele obtinute releva ca premierul Victor Ponta a avut 145 de aparitii in presa scrisa, 94 la posturi de radio, 447 la posturi TV si 6.745 pe site-uri, atat din postura de sef al Executivului, cat si din cea de lider politic. Pe locul al doilea in top se situeaza Klaus Iohannis, candidat al Aliantei Crestin – Liberale, cu 44 de aparitii in presa scrisa, 71 la radio, 250 la TV si 4.408 pe site-uri.

Iohannis este urmat de Cristian Diaconescu - fost candidat PMP, in prezent independent - cu 31 de mentiuni in presa scrisa, 13 aparitii la radio, 250 la televiziune si cu 1.816 stiri pe site-uri, arata Mediafax.

La mare distanta se situeaza Calin Popescu Tariceanu, cu un total de 861 de aparitii sau mentiuni in presa scrisa, la radio, la televiziune si pe site-uri, urmat de Monica Macovei (candidat independent) – 584 de aparitii, Kelemen Hunor (candidat UDMR la Presedintie) – 204 aparitii, Dan Diaconescu – 117 aparitii, Ioan Ghise (candidat independent) – 53 de aparitii, Szilagy Zsolt – 39 de aparitii (una la radio si 38 in on-line) si Gheorghe Funar – 28 de aparitii, toate pe site-uri.

Ultimul loc este ocupat de Viorel Catarama – 18 aparitii, majoritatea in on-line si niciuna in presa scrisa.
Mediafax Monitorizare va realiza saptamanal astfel de analize, pana la primul tur al scrutinului prezidential.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri