Alina Kabaeva, o campioana olimpica la gimnastica ritmica, presupusa amanata a presedintelui rus, a fost numita director al unei companii media detinuta de catre un sustinator al lui Vladimir Putin, dupa ce s-a retras din calitatea de parlamentar al partidului aflat la guvernare in Rusia, informeaza Bloomberg Businessweek.

Grupul Media National, unul dintre cele mai mari trusturi media din Rusia, a fost de acord sa o angajeze pe Kabaeva, in varsta de 31 de ani, pentru a-l inlocui pe fostul director Kirill Kovalchuk, conform declaratiilor purtatorului de cuvant Oksana Razumova. Grupul este detinut in co-proprietate de catre Yuri Kovalchuk, care a fost tinta sanctiunilor impuse de catre Statele Unite dupa ce Rusia a anexat peninsula Crimea.

Grupul Media National controleaza canalele de televiziune Ren-TV si Canal 5 si detine 25% din actiunile postului de televiziune Canal 1, canalul TV cu cel mai mare rating din Rusia. Grupul, care detine si cotidianul Izvestia si postul de radio Russian News, a avut venituri de 14.7 miliarde de ruble (383 milioane de dolari) anul trecut. In iunie 2013, Putin, in varsta de 61 de ani, a spus ca el si sotia sa Lyudmilla vor divorta dupa 30 de ani de casnicie. Purtatorul sau de cuvant Dmitry Peskov a negat in Septembrie 2012 ca Putin se va casatori cu Kabaeva, conform siteului Rain TV. Peskov a negat si astazi sa raspunda la acele afirmatii. Tabloidul Korrespondent Moskovskiy, condus de fostul miliardar Alexander Lebedev, a fost inchis in 2008 dupa ce in paginile acestuia au aparut stiri conform carora Putin s-ar casatori cu Kabaeva.

Sursa foto: Twitter/ Vladimir Putin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri