Emisiunile realizate de Moise Guran, Sorin Avram, Cornel Nistorescu si Dragos Patraru la TVR - "Biziday", "Vorbeste liber", "Foc incrucisat", respectiv "Starea natiei" - vor ramane in grila TVR, potrivit Televiziunii publice.

"Incepand de luni, 22 septembrie, canalele TVR vor functiona in baza grilelor de programe aprobate prin Programul de Redresare economica si Memorandumul din 2012", se arata in comunicatul de presa.

Decizia a fost luata de Comitetul Director si va fi inaintata, spre informare, luni, Consiliului de Administratie al TVR.Masura a fost discutata in cadrul unui grup de lucru infiintat prin hotararea CA, grup alcatuit din membri CA si CD, care s-a intrunit vineri intr-o prima sedinta.

Informatia potrivit careia realizatorul emisiunii BiziDay ar fi fost scos din grila de programe TV a televiziunii publice a aparut pentru prima data in publicatia ReporterVirtual.ro, care subliniaza faptul ca emisiunea nu a mai primit aprobarea conducerii televiziunii pentru grila sa de programe. “Guran a deranjat de prea multe ori guvernarea PSD prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, fata de felul in care politicienii puterii administreaza resursele bugetare. Mai mult, intr-un interviu realizat in urma cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat catusi de putin pe Victor Ponta pe tema scandalului Rosia Montana. Filmul emisiunii din care premierul Ponta a iesit foarte sifonat a circulat intens pe Internet”, au scris jurnalistii de la ReporterVirtual.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com/Telecomanda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri