Dragos Nedelcu, fost redactor-sef adjunct al cotidianului Capital si membru al consiliului de administratie Realitatea, a fost retinut de procurorii DIICOT sub acuzatia de spalare de bani si evaziune fiscala. Alaturi de el a fost retinuta si sotia acestuia.

Dragos Nedelcu ar fi infiintat mai multe societati-fantoma pentru spalarea de bani, sume pe care le-a scos din tara prin firme off-shore. In total, prejudiciul adus statului roman s-ar ridica la 4,5 milioane de euro, scrie Antena3.ro.

Odata cu Dragos Nedelcu a fost ridicata si sotia lui, dupa perchezitii la domiciliul lor. Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile si pe sase masini pe care le detine familia Nedelcu. Dragos Nedelcu a facut parte din Consiliul de Administratie Realitatea TV, fiind un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri