Stefan Moisanu, un tanar din Iasi, a postat pe blogul personal un text in care in care explica de ce a decis sa plece din tara ai caror cetateni "stiu mai putina carte dar fura mai mult, violeaza mai mult, beau mai mult, mananca pana le crapa burtile si sunt intr-un permanent razboi". Postarea a devenit extrem de populara pe retelele de socializare, pe care a primit sute de Like-uri si Share-uri.

"Nu mai merge. Tot am incercat, am crezut ca pot, dar am obosit. Vreau sa ne despartim. Esti o tara minunata si sunt convins ca intr-o zi vei face un alt cetatean foarte fericit. Dar eu trebuie sa plec pana nu imi pierd mintile. Acum, la sfarsit, imi e greu sa spun daca te-am iubit vreodata. Nu stiu de ce am fost atat de convins ca da, dar am crescut alaturi de tine si nu mi-am imaginat cum as putea exista in afara ta. Cele mai frumoase momente din viata le-am avut alaturi de tine. Mare parte din ce sunt acum, cu bune si rele, e asa datorita tie. Dar si cele mai abisale clipe ale disperarii le-am aflat tot de la tine", isi incepe bloggerul Stefan Moisanu postarea.

Trebuie sa plec pana nu imi pierd mintile.

Stefan Moisanu a studiat la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi si are un master in Administratia Afacerilor. Asa cum scrie pe blog, si-a inceput prima afacere cand inca era student, insa piedicile pe care le-a intampinat l-au facut sa fie mai mult dezamagit decat implinit.

Cetateanul roman, un etern mester Manole

"Mai tii minte cand eram student si mi-am facut prima firma? Facturasem 6 milioane lei vechi. Prima mea factura, scrisa pe genunchi la un client care se amuza uitandu-se la mine cu incerc sa calculez TVA-ul. In doua saptamani mi-ai trimis Garda Financiara care m-a amendat cu 50 milioane lei vechi pentru ca nu trecusem numarul contractului pe factura", scrie bloggerul iesean.

In incheierea postarii, bloggerul isi ia adio de la Romania si insiruie motivele pentru care pleaca din tara, blamand politicienii, mediul social, conditiile de munca, dar si felul in care el insusi, ca cetatean al Romaniei, a fost "transformat intr-un etern mester Manole".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri