Radu Florescu, care conduce grupul de comunicare Centrade, pierde brandul Saatchi & Saatchi de la 1 ianuarie 2015.

Brandul grupului de publicitate Publicis Groupe va fi consolidat sub o singura entitate legala, Lion Communication SA, care va mai include Leo Burnett si Publicis.

“Decizia Publicis Groupe face parte din strategia globala de a consolida brandurile sub o singura entitate legala detinuta majoritar de Publicis si de a asigura integrarea si cooperarea regionala pe pietele unde actioneaza”, potrivit unui comunicat al grupului francez, citat de Paginademedia.ro.

Agentia condusa de Radu Florescu, sub numele actual de Centrade Saatchi & Saatchi va continua sa functioneze sub o alta denumire, la fel ca si Saatchi&Saatchi X si Saatchi&Saatchi PR, parte al aceluiasi grup Centrade.

Florescu, adio de la Saatchi & Saatchi, insa ramane cu Zenith Media

Grupul francez Publici Groupe continua insa parteneriatul cu Radu Florescu si fratele acestuia, John Florescu, in cazul unui alt brand al grupului, agentia de media Zenith Romania.

Centrade isi va continua activitatea in mod independent si va pastra portofoliul de clienti.

In ceea ce priveste prezenta brandului Saatchi & Saatchi pe piata din Romania, acesta ar putea ramane sub numele unei alte agentii, desprinsa insa de echipa condusa de Radu Florescu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri