Topul celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania in 2014 arata ca parodia si satira in versuri au fost preferate de cei mai multi romani care urmaresc acest canal, in timp ce melodia cea mai ascultata apartine unui cantaret strain. Iata care este retrospectiva anului 2014 in topul YouTube Rewind 2014.

Cel mai popular video in 2014 este o combinatie de umor si muzica, in interpretarea lui Nelu&Micutzu - "Cine e grasuta". Alaturi de ei se afla video-urile tinerilor din spatele canalului „NoapteaTarziu”, dar si al unuia dintre cei mai populari vloggeri din Romania, Mihai Zmenta. Serialul Robotzi ai celor de la Creative Monkeyz, care a dominat topul 10 al anului trecut, se regaseste si in 2014 cu doua episoade.

In ceea ce priveste videoclipurile muzicale, pe primul loc se afla Enrique Iglesias cu piesa "Bailando" (pe locul doi in topul global), insa sapte pozitii din top 10 sunt ocupate de videoclipurile unor artisti din Romania. Dintre videoclipurile romanesti, piesa „Din vina ta” a lui Alex Velea are cele mai multe vizualizari in 2014.

O casa de discuri, cel mai urmarit canal

Cel mai mare canal de YouTube din Romania (din punctul de vedere al numarului de abonati), cel al casei de discuri Cat Music a avut anul acesta cea mai mare crestere a numarului de abonati, in comparatie cu 2013. In prima jumatate a listei se afla si trei dintre cei mai populari vloggeri ai momentului - Mihai Zmenta, Bianca Adam (cunoscuta pe YouTube drept Tequila) si Mikey Hash. Un singur nume international se regaseste in top 10 canale cu cea mai rapida crestere in 2014 in Romania: PewDiePie, canalul de YouTube cu cel mai mare numar de abonati la nivel mondial.

La nivel global, insa, cel mai popular video a fost cel realizat de SA Wardega - Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega), in timp ce pe primul loc in topul celor mai urmarite clipuri muzicale este Katy Perry cu piesa Dark Horse.

Sursa foto: YouTube/Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri