Inca de la lansarea sa din 1999, eJobs.ro este lider pe piata portalurilor de joburi din Romania. In februarie 2015, website-ul a inregistrat mai mult de 3,3 milioane de vizitatori unici.

“Achizitia integrala ne va permite sa dezvoltam si mai mult business-ul digital din Romania. eJobs.ro este o companie foarte profitabila”, declara Mihnea Vasiliu, general manager Ringier Romania.

Ringier Romania si-a inceput activitatea in 1992 si este in prezent, cu cei aproximativ 350 de angajati ai sai, cea mai mare companie internationala de publishing din tara. Ringier Romania detine 22 de produse tiparite, precum si cea mai moderna tipografie de ziare din Europa de Sud-Est.

Citeste si:

Portalul de locuri de munca eJobs.ro a fost lansat in 1999 de catre Liviu Dumitrascu si Lucian Despoiu ca un proiect al organizatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP). Ulterior au fost cooptati in business Horia Nistor si Daniel Tatar. In 2005, Despoiu a iesit din Ejobs pentru a se ocupa de dezvoltarea afacerii Kondiment.

Principalul concurent al eJobs.ro este bestjobs.ro.

Sursa foto: Captura eJobs.ro