Consiliul National al Audiovizualului (CNA) invita reprezentantii televiziunilor, miercuri, la dezbateri despre Decizia CNA privind acordarea, modificarea, prelungirea valabilitatii si cedarea licentelor audiovizuale.

Intalnirea cu membri ai Consiliului va avea loc miercuri, de la ora 11.00, la sediul CNA din Bucuresti, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Consiliului. Dezbaterile vor viza modul de interpretare a prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013, modificata si completata prin Decizia CNA nr. 614/2013, scrie Mediafax.

Decizia 277 priveste procedura de acordare, de modificare, de prelungire a valabilitatii si de cedare a licentei si a deciziei de autorizare audiovizuala, cu exceptia celor pentru difuzare in sistem digital terestru, precum si conditiile privind difuzarea de programe locale, retransmiterea si preluarea de programe ale altor radiodifuzori. Aceasta intalnire a fost stabilita in sedinta publica a CNA din 2 aprilie.

CNA a mai organizat, pe 18 februarie, o intalnire informala cu responsabilii editoriali ai principalelor televiziuni si radiouri din Romania. Atunci, membrii Consiliului le-au transmis acestora ca sunt hotarati sa creasca nivelul amenzilor aplicate, daca statiile vor continua sa aiba abateri constante de la legislatia audiovizualului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri