Pe viitor, specializarile agentiilor din grupuri se vor integra, iar angajatii nu vor mai fi specializati pe un singur domeniu, a declarat pentru wall-street.ro, Fred Cook, CEO al Golin, una dintre cele mai mari retele de relatii publice la nivel mondial.

“Oamenii sunt bombardati de informatii, iar brandurile trebuie sa ramana relevante. De asemenea, trebuie sa fie rapide, acum viteza este foarte importanta si este lucrul care se schimba cel mai repede. Comunicarea trebuie sa fie acum in timp real. Si mai este o schimbare in domeniul PR-ului, dar la nivel de industrie. Nu mai exista distinctie intre agentii. Pe viitor, nu vor mai fi zece agentii specializate pe un anumit domeniu, ci totul va fi integrat. Clientii nu mai vor zece agentii. Suntem in tranzitie acum”, mai spune Cook.

Despre companiile mici, independente, care trebuie sa faca fata competitiei venite din partea grupurilor cu specializarilor multiple, Cook afirma ca cel mai probabil acestea vor fi cumparate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri