Firmele Info Total Press, TV Sat 2002 si Grup Est Security si-au adjudecat cinci multiplexuri de televiziune digitala terestra, in Suceava, Botosani, Bacau, Buzau si Piatra Neamt, in cadrul celei de-a treia licitatii organizate de ANCOM in acest scop.

Info Total Press si-a adjudecat doua multiplexuri regionale in Suceava si Botosani si unul local in Bacau, pentru care va achita taxe de licente totale in valoare de 18.200 euro, iar TV Sat 2002 a castigat un multiplex regional in Buzau, pentru care va achita suma de 8.000 euro. Multiplexul din Piatra Neamt a fost adjudecat in urma a 42 de runde primare, care s-au desfasurat in perioada 18 – 26 mai. Castigatorul acestui multiplex este Grup Est Security, suma care urmeaza a fi achitata catre bugetul de stat fiind de 41.600 euro.

Taxele de licenta, a caror valoare cumulata se ridica la 67.800 euro, urmeaza sa fie fi achitate catre bugetul de stat in termen de cel mult 90 de zile calendaristice de la data anuntarii rezultatelor.

Prin intermediul unui multiplex regional se vor putea furniza servicii de televiziune digitala terestra la nivelul unui judet, in timp ce un multiplex local va acoperi o zona de alocare echivalenta cu o localitate. Toate aceste multiplexuri se acorda pentru o perioada de 10 ani.

Multiplexul digital reprezinta un grup de programe de radiodifuziune si televiziune, servicii multimedia suplimentare si alte date asociate de identificare transmise de la statiile de emisie catre utilizatorii finali pe cale radio terestra, utilizand modulatie digitala in limitele unui canal de televiziune standard/bloc de frecventa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri