Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, compania care s-a ocupat de organizarea concertului Robbie Williams din Bucuresti, cel mai mare eveniment muzical al anului, a refuzat sa achite Metrorex o taxa de 30.000 de lei pentru prelungirea cu o ora a transportului public in aceasta seara, ca urmare a evenimentului muzical la care sunt asteptati 60.000 de oameni.

Intr-un raspuns oficial primit de Metrorex la solicitarea wall-street.ro, compania D&D Concert Event, divizia de comunicare a companiei care asigura desfasurarea evenimentului artistic de la Bucuresti, a refuzat sa achite suma de 30.000 de lei pentru prelungirea transportului public de calatori cu metroul.

„Am solicitat Companiei D&D Concert Event comunicarea urgenta a acordului in vederea facturarii prelungirii programului dar nu am primit raspunsul solicitat. Prin urmare, Metrorex nu va prelungi programul de circulatie a trenurilor in aceasta seara”, se arata in raspunsul Metrorex.

Evenimentul ar urma sa inceapa de la ora 18:00, pe scena din Piata Constitutiei urmand sa urce artisti precum Delia sau Lemar.

Desi organizatorii estimeaza ca evenimentul artistic ar urma sa se incheie cel tarziu la ora 23:00, exista sansele ca artistul britanic sa urce pe scena mai tarziu, ceea ce ar insemna ca programul concertului sa fie dat peste cap.

Programul de functionare al Metrorex este zilnic intre orele 5:00 si 23:00. Conform datelor disponibile pe site-ul companiei, ultimele trenuri de metrou pleaca la ora 23:00 din statiile de capat ale liniilor de metrou, iar la statiile Piata Unirii 1 si Piata Unirii 2 se asteapta transferul calatorilor intre liniile de metrou M1, M2 si M3

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You Tour”.

Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri