Cristian Tudor Popescu (CTP), senior editor si unul dintre fondatorii Gandul, a anuntat ca va parasi publicatia printr-un mesaj publicat la finalul editorialului denumit "Cinema Dacia".

"Acesta este ultimul meu text din Gandul", a scris Popescu la sfarsitul editorialului.

CTP a fondat Gandul in 2005 alaturi de o echipa de jurnalisti printre care Lelia Munteanu, Mircea Dinescu, Adrian Ursu, si Bogdan Chirieac.

Demisia lui Cristian Tudor Popescu vine intr-un moment in care Mediafax Group, compania care editeaza publicatia, trece prin mari probleme juridice si financiare, aceasta fiind in insolventa. Pe de alta parte, Adrian Sarbu, proprietarul Mediafax Group, a fost recent eliberat din arest preventiv, dupa patru luni de inchisoare, in urma unor acuzatii de evaziune fiscala si spalare de bani.

Inainte de a fondat Gandul, Tudor Popescu a scris la cotidianul Adevarul, in perioada 1991-2005.

De asemenea, CTP, un brand al presei romanesti, este foarte cunoscut pentru pasiunea sa pentru tenis, cinema si romane SF. Comentariile sale sunt adesea preluate de jurnalisti, in special in cazul evenimentelor politice importante, dar si a celor sportive ori cinematografice.

In ultima jumatate de an, Cristian Tudor Popescu a colaborat cu Digi 24, canalul de stiri al RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de televiziune si internet din Romania.

Sursa foto: Contul de Facebook al lui Cristian Tudor Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri