Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, cu 178 de sali, a deschis o noua unitate in centrul comercial City Park Mall din Constanta.

Acestea este cel de-al 19-lea multiplex pe care Cinema City il deschide in Romania, cinematograful avand 10 sali (10 ecrane).

Pe de alta parte, cinematograful este al doilea Cinema City din Constanta si cel de-al doilea din Romania dotat cu o sala 4DX. Tehnologia 4DX permite activarea tuturor celor cinci simturi cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile si a efectelor speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran. In timpul vizionarii unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simti vantul, ceata, fulgerele, baloanele de sapun, ploaia si mirosurile, in functie de ceea ce se intampla in film. Astfel, daca personajul din film este urmarit si spectorii vor experimenta aceeasi senzatie datorita scaunelor 4DX care se misca in toate directiile.

Cinema City a inregistrat o audienta de 5,7 milioane de spectatori in 2014, in crestere cu peste 12%, comparativ cu 2013. Reteaua are 19 cinematografe in Romania care totalizeaza 178 ecrane (Sali), printre care singurul T IMAX si primele doua sali 4DX din tara noastra.

Cinematografele sunt in orasele Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Arad (Atrium Center si Galleria Mall), Baia Mare, Braila, Targu Mures, Constanta (City Park Mall si Maritimo Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City si Afi Palace Ploiesti), Targu Jiu si Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza Shopping Center si Megamall).

Afla mai multe despre cinematografeșe cu sali 4DX din articolul:

Cum arata cinematograful Cinema City 4DX din Mega Mall care te stropeste, te zdruncina si te face sa traiesti intensitatea filmului pe care il urmaresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri