Biziday, emisiunea de business pe care pana in urma cu cateva luni jurnalistul Moise Guran o realiza la TVR 1, va avea prima editie la Digi 24 pe 14 septembrie, de la ora 22.00.

Productia va fi difuzata de luni pana joi. De asemenea, Moise Guran va mai realiza “Clubul celor care muncesc in Romania”, un program care arata oamenilor cum bunastarea este in mainile lor.

“Biziday este o emisiune pentru cei 500 de mii de romani interesati de economie, dar si pentru restul de 18 milioane si jumatate. Tara se schimba lent, dar se schimba. Daca as vrea sa fac audienta cu orice pret, ar trebui sa le spun romanilor ceea ce doresc sa auda, sa le confirm simpatiile sau antipatiile. Dar astfel nu as ajuta pe nimeni sa evolueze. Prefer sa le spun romanilor ceea ce poate nu vor sa auda, sa le pun probleme, sa-i fortez sa gandeasca fiecare cu capul lui. Spiritul critic si dialogul civilizat sunt instrumentele pentru evolutie, chiar daca, la un moment dat, ca telespectator, ai prefera sa te uiti la circ sau sa vezi cum e injurat la televizor un personaj care tie nu-ti place”, spune Moise Guran.

Digi 24 este televiziuneade stiri a RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala. In martie 2014 a intrat, in urma unei decizii a CNA, in grila must carry.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri