SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International „George Enescu”, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala „Folk You”, desfasurata in paralel in Piata George Enescu, scrie Adevarul.

Motivele pentru care autoritatile de la Bucuresti au permis ca, in acelasi timp cu recitalurile a doi dintre cei mai cunoscuti pianisti ai lumii, invitati la Bucuresti in cadrul Festivalului International „George Enescu”, sa aiba loc Gala Folk You „Florian Pittis”, in Piata George Enescu, sunt greu de inteles si toata lumea ridica din umeri. Cert este ca atunci cand Gala Folk You a primit autorizatie de desfasurare pentru zilele de 4 si 5 septembrie, incepand cu ora 17, nimeni nu si-a pus problema ca Andrei Paunescu, Alina Manole, Taxi sau Pasarea Rock s-ar putea sa ii deranjeze pe spectatorii care si-au cumparat bilete la recitalurile de la Ateneul Roman, programate incepand cu ora 16.30. Recitaluri asteptate la Bucuresti de doi ani, recitaluri ale unor muzicieni de talie internationala, care s-au vazut nevoiti sa cante in conditii de neimaginat intr-o tara civilizata.

Cine a fost sambata seara in sala la Ateneul Roman, mai ales in a doua parte, a trait aceasta incredibila experienta. Pe scena, Murray Perahia n-a lasat sa se vada nimic, dar cea de-a doua parte a recitalului, Beethoven (Hammerklavier, op 106 in si bemol Major Allegro-Scherzo-Adagio sostenuto-Largo, Allegro risoluto) a fost puternic afectata de zgomotul care se auzea de afara. La final, Murray Perahia a refuzat sa acorde un bis, desi a fost insistent rechemat la aplauze.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri