Un accident de avion s-a produs pe platourile de filmare ale noului lungmetraj care il are pe Tom Cruise in rolul principal, iar doi dintre cei trei pasageri aflati la bord au murit, informeaza 20minutes.fr.

Accidentul a avut loc in Columbia, unde sunt filmate scene pentru thrillerul "Mena", de Doug Liman. Autoritatea pentru aviatie civila din Columbia a confirmat informatia despre accident, precizand ca actorul Tom Cruise nu se afla la bordul avionului de mici dimensiuni, potrivit Mediafax.

Potrivit unui purtator de cuvant al autoritatii, "trei cetateni americani, Alan David Purwin, Jimmy Lee Garlan si Carlos Berl", care "par a face parte din echipa de productie a filmului", se aflau la bordul micului avion. Agentia American Press informeaza ca Alan Purwin si Carlos Berl au decedat, iar Jimmy Lee Garland a fost transportat la un spital din Medellin.

Tom Cruise se afla in Columbia din 20 august, pentru filmarile pentru un lungmetraj despre viata pilotului american Barry Seal, care a lucrat pentru Pablo Escobar, seful cartelului de droguri din Medellin, ucis de politia columbiana in 1993. Filmul este programat pentru lansare in 2017.

Cel mai recent film in care joaca Tom Cruise, "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible - Rogue Nation", al cincilea lungmetraj din aceasta franciza de succes, regizat de Christopher McQuarrie, a fost lansat pe marile ecrane pe 31 iulie si a obtinut deja incasari de peste 500 de milioane de dolari pe plan mondial.

In varsta de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood. Pe langa hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Anul trecut, in iunie, Tom Cruise a jucat in filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 3D".

Featureflash / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri