Tehnologia schimba industrii, companii si joburi. Domeniul Resurselor Umane nu face exceptie, motiv pentru care putem observa deja nevoia unor noi competente pentru managerii de Resurse Umane, a unor noi abordari si strategii de management al fortei de munca.

In contextul acestor schimbari, dupa doua editii clasice, anul acesta, revista HR Manager* organizeaza in data de 29 septembrie 2015, la Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, primul eveniment PLAYFUL din Romania.

HR [PLAY] Tech Marathon 2015 vine cu un concept inedit, creativ si interactiv, care isi propune sa:

•Conecteze factorii de decizie din domeniul Resurselor Umane cu furnizorii de tehnologie si servicii HR conexe tehnologiei;
•Faciliteze participantilor intelegerea modului in care tehnologia le poate fi de folos in atingerea obiectivelor profesionale;
•Sa inoveze modul in care se produc interactiunea si schimbul de informatii in cadrul unui eveniment de business.

HR [PLAY] Tech Marathon este un eveniment neconventional, care sparge tiparele unei conferinte obisnuite prin faptul ca implica spirit de echipa, competitie, responsabilitate sociala si elemente de joc: inveti, alergi si daruiesti!

Evenimentul se va desfasura sub forma unui maraton de invatare prin joc, cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta. Participantii la eveniment sunt Alergatori, Sponsori de cursa si Organizatori.

Primii „maratonisti” inscrisi in cursa sunt: Mihai Stanca – Managing Director HR Sincron, Mihai Gavan – Sales Manager Romanian Software, Alice Tirsea – Managing Director UCMS Group Romania, Delia Iliasa – General Manager Club Moving, Roxana Maxim – Project Manager revista HR Manager si Dan Berteanu – Managing Partner Equatorial.

Implicarea sociala poate schimba vieti, de aceea am decis sa alergam pentru o cauza nobila.

Pe langa formatul special al acestei editii, HR [PLAY] Tech Marathon 2015 vine si cu o componenta de responsabilitate sociala. La finalul competitiei, punctele acumulate, respectiv „caloriile arse” de fiecare participant in parte vor fi echivalate in moneda oficiala a evenimentului – „equatorialul” si vor fi donate catre SOS Satele Copiilor Romania, sub forma de alimente.

Asadar, participarea la primul ARG (Alternate Reality Game) din Romania inseamna o experienta memorabila, interactiune si networking de calitate, provocari individuale si de echipa, premii surpriza si implicare sociala prin contributia la imbunatatirea vietii unor copii defavorizati.

Mai multe detalii despre participanti, agenda si inscriere puteti gasi pe website-ul dedicat evenimentului: www.hrtech.ro

*Revista HR Manager este singura publicatie din Romania, dedicata managerilor din domeniul Resurselor Umane si este proiectata ca o sursa de informare cu caracter tehnic si aplicat.

Contact: Daniela Niculescu – Coordonator Marketing & PR
E-mail:
daniela.niculescu@cariereonline.ro
Telefon: 0723.858.138

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri