Raportul de activitate al TVR pe 2014 a fost respins, miercuri, cu 115 pentru si 220 de voturi impotriva, iar potrivit legii, Consiliul de Administratie si presedintele director general al TVR Stelian Tanase se considera demisii.

Comisiile de cultura ale Parlamentului se vor reuni, miercuri, pentru a audia si decide un presedinte director al TVR interimar in locul lui Stelian Tanase, scrie Mediafax.

Convocarea comisiilor a fost decisa cu 222 voturi "pentru", 92 abtineri si 5 "impotriva". Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca propunerea coalitiei pentru sefia interimara a Televiziunii publice va fi "un om respectat din TVR", care nu are niciun fel de apartenenta politica.

"Propunerea pe care noi o s-o transmitem la comisii pentru aceasta perioada de interimat nu va fi o propunere politica, va fi o propunere serioasa, un om respectat din TVR, care nu are niciun fel de apartenenta politica si care pe aceasta perioada de interimat va colabora cu noi, cu comisiile de Cultura, cu Guvernul", a spus Dragnea.

Seful PSD a precizat ca, in perioada de interimat, presedintele director general al TVR va lucra cu Guvernul si cu Parlamentul pentru a veni cu un pachet legislativ de relansare a Televiziunii publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri