Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate televiziunea publica, dar cu "respect fata de banii publici", precizand ca TVR este televiziunea cu cele mai mari datorii si cea mai mica audienta, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa.

"In ceea ce priveste decizia luata azi de Parlament privind televiziunea publica, noi vom sprijini cu ceea ce putem, cu respect fata de banii publici, pentru ca televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public", a declarat Victor Ponta, miercuri, la inceputul sedintei saptamanale a Executivului, informeaza Mediafax.

Ponta a adaugat ca Guvernul poate lua masuri pentru a sprijini televiziunea publica, dar ca nu crede ca trebuie marita taxa radio-tv.

"Noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa...eu nu cred ca trebuie sa marim nicio taxa, cred mai degraba ca ar trebui ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana azi", a aratat prim-ministrul.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri