In perioada 16-17 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri se desfasoara cea de-a 7 editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unor joburi in Timisoara.

Evenimentul Angajatori de TOP reuneste peste 2000 de oportunitati si programe de internship deschise in peste 50 de companii. Printre oportunitatile de cariera 46% dintre joburi sunt dedicate candidatilor entry-level, 19% sunt pozitii middle-level, in timp ce 15% sunt pozitii senior-level pentru profesionistii cu peste 3-5 ani de experienta. Vesti bune si pentru studentii sau absolventii aflati la inceput de cariera, 19% dintre pozitiile de la Angajatori de TOP Timisoara sunt programe de internship.

Oportunitati de cariera internationale. Oportunitati interesante ii asteapta inclusiv pe cei care isi doresc o cariera la nivel international sau care vor sa faca o schimbare in cariera si vor sa se dezvolte profesional intr-un mediu cultural divers. Aproximativ 37% dintre angajatori pun la dispozitie pozitii internationale, fie ca acestea sunt pe o durata limitata de timp sau permanente.

In ceea ce priveste departamentele in cadrul carora exista pozitii disponibile, cele mai multe oportunitati de cariera se regasesc in IT/tehnic si inginerie. Peste 27% din joburile deschise sunt in aceste departamente. In plus, cei care se afla in cautarea unui job la Angajatori de TOP Timisoara, au posibilitatea sa aplice la pozitiile deschise in departamente precum: R&D, Vanzari, Logistica, Productie, Achizitii, Client Service, Financiar/Contabilitate, Administrativ, Audit/Taxe, Resurse Umane, Marketing, Imobiliare, Transporturi etc.

Orasele in care companiile recruteaza. Chiar daca evenimentul se desfasoara in Timisoara, companiile prezente cauta candidati in toata tara, unele dintre acestea oferind pachete de relocare pentru cei recrutati. Cateva dintre orasele unde companii de top fac recrutari sunt: Timisoara, Arad, Oradea, Bucuresti, Cluj, Iasi etc.

19 workshop-uri si conferinte la Angajatori de TOP Timisoara.

SkillShops: In cadrul acestor workshop-uri candidatii pot afla sfaturile specialistilor in recrutare, ce pozitii sunt deschise in companii, dar vor avea posibilitatea sa dezvolte si abilitati importante, precum comunicare eficienta, tehnici de negociere si vanzare, munca in echipa, stiluri de leadership, orientarea catre client, managementul timpului, metode de prioritizare si eficientizare, etc. Companii care sustin SkillShops la Angajatori de TOP Timisoara: Accenture (Employee Engagement at Accenture), cargo-partner (Career@Transport & Logistics), Valeo Lighting Injection (Lean production-implementation of SMED) Flex (Live Smarter), DB Schenker (Internship & Trainee Conference – Learning by Doing Program), KPMG (Frica inceputului de drum. Cum sa te pregatesti pentru contactul cu angajatorii si ce asteapta ei de la tine).

TechLabs: Aceste workshop-uri vor oferi informatii despre ultimele noutati si cele mai inovatoare proiecte din domeniul IT. Companiile care vor sustine TechLabs la Timisoara: ACI Worldwide ( Security Engineering Inside Hackers Perspective of security Engineers in software payments), Alcatel-Lucent (Visions of the Cloud), Atos IT (Canopy - the Atos Cloud), BearingPoint (Join the BearingPoint Spirit) Microsoft (Talent Development programs inside Microsoft), Continental (Trust is Good, Test is Better -Testarea in Automotive).

TechTalks: In cadrul acestor conferinte, specialisti din companiile prezente le vor prezenta participantilor detalii despre ultimele tehnologii utilizate si cum functioneaza acestea, dar si beneficiile si provocarile intalnite. Conferintele TechTalks de la Angajatori de TOP Timisoara sunt: Agile Estimating & Planning; Key influencers shaping the software industry in Timisoara.

Accesul la Angajatori de TOP se desfasoara pe baza CV-ului Barcode. Candidatii trebuie sa isi faca un cont pe platforma www.hipo.ro, in cazul in care nu au deja unul, unde sa completeze datele personale si experienta de munca. Apoi, vor putea genera un CV Barcode pe care il vor printa intr-un singur exemplar. CV-ul Barcode poate fi utilizat pentru a aplica la toate pozitiile deschise in cadrul Angajatori de TOP, fiind inregistrat la stand si salvat in baza de date a companiilor de la Angajatori de TOP. Acestia vor analiza CV-urile aplicantilor si vor reveni ulterior catre candidatii care se potrivesc profilului cautat.

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Timisoara sunt: Alcatel-Lucent, ATOSS Software, buw Romania, Flex, Microsoft, RapidSolution Software, Valeo Lighting Injection, Elster Rometrics, Adecco, Plexus, McDonald’s Romania, KFC, Kaufland Romania, BearingPoint, Bosch Service Solutions, Atos IT, Beespeed, Continental, Hartl Connect, IT Vizion, Netex Consulting, Survey Sampling International (SSI), Yazaki Component Technology, Accenture, Arcadis Project Engineering etc.

Accesul in cadrul Angajatori de TOP Timisoara este gratuit si va fi permis vineri, 16 octombrie, in intervalul 10.00-18.00, iar sambata, 17 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, in incinta Centrului Regional de Afaceri din Timisoara.

Targul Angajatori de TOP va fi prezent in acest an prin 3 editii. Dupa editia din Timisoara, evenimentul va continua cu editia din Bucuresti, intre 23-24 octombrie (Sala Palatului) si Angajatori de TOP Virtual, intre 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro

Pentru detalii despre eveniment, precum si lista companiilor participante pot fi accesate la sectiunea dedicata targului de cariera de pe platforma www.hipo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri