Revistele franceze Voici si VSD au fost condamnate de o instanta din orasul Nanterre, sa plateasca fiecare 1.500 de euro daune actritei Julie Gayet, iubita lui François Hollande, pentru ca au publicat imagini cu aceasta in compania presedintelui Frantei, scrie Mediafax.

Voici si VSD, specializate in general in informatii de tip tabloid, au publicat in luna aprilie fotografii cu Julie Gayet si François Hollande, in timpul unui weekend petrecut la resedinta prezidentiala "La Lanterne", situata in apropiere de Versailles, potrivit Reuters.

De asemenea, potrivit avocatului actritei, Jean Ennochi, decizia instantei trebuie sa fie publicata in revista VSD.
Julie Gayet, care a acuzat cele doua reviste ca i-au incalcat dreptul la viata privata, a solicitat in acest proces doar plata unor daune simbolice in valoare de un euro.

"Ceea ce este important este faptul ca un tribunal a recunoscut ca este vorba despre violarea vietii private", a declarat Jean Ennochi pentru Reuters.
In imaginile publicate de Voici si VSD in luna aprilie apareau presedintele Frantei, actrita Julie Gayet si tatal acesteia, dar si secretarul general al Palatului Élysée, Jean-Pierre Jouyet, si sotia sa. Acestia au fost fotografiati in weekendul din perioada sarbatorilor pascale, in momentul in care se aflau in parcul resedintei prezidentiale.

In apararea lor, cele doua saptamanale franceze Voici si VSD au invocat faptul ca imaginile prezentate erau de interes public. Reprezentantii celor doua reviste au mai spus ca imaginile au fost realizate intr-o zona a parcului resedintei presedintelui Frantei care este vizibila publicului.
Julie Gayet, o actrita discreta, a jucat in ultimii 20 de ani in peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere si chiar drame, interpretand intotdeauna roluri secundare.

Dupa ce a anuntat, pe 25 ianuarie 2014, "sfarsitul vietii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relatie din anul 2007, presedintele francez François Hollande a aparut mereu singur in public, iar natura relatiei sale cu Julie Gayet nu este cunoscuta.

Sursa foto: http://www.voici.fr/news-people/actu-people/francois-hollande-et-julie-gayet-ne-sont-pas-presses-d-officialiser-552594

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri