Dentsu Aegis Network a lansat in Romania POSTERSCOPE, compania nr. 1 in lume speacializata in solutii de Out-Of-Home advertising, indoor, online si print. Inca de la lansare, Posterscope va gestiona bugetele cumulate ale clientilor Dentsu Aegis Network, cat si ale Touch Media, asigurand intreaga gama de servicii prin intermediul fostilor angajati Touch Media, condusi de Lucian Balan, care va asigura managementul noi companii.

Posterscope Romania, solutii de out-of-home advertising pentru piata locala

Posterscope Romania propune clientilor o serie de solutii eficiente de OOH, avand experienta in intelegerea comportamentului consumatorului in acest context si in realizarea unui pachet cu servicii diverse, cu oportunitati variate si integrate pentru advertiseri. Pentru implementarea campaniilor outdoor, Posterscope Romania va asigura servicii complete de comunicare: strategie si media planning, prezentari personalizate, creatie vizualuri, print afisaj, decorare, monitorizare si intretinere, dar si proiecte speciale – conceptie, productie si implementare.

“Acum 8 ani, cand am lansat Touch Media, am avut o viziune clara dupa care mi-am ghidat intreaga strategie de business: sa aduc valoare adaugata business-ului clientilor mei. Fidel acestei strategii, vad parteneriatul cu Dentsu Aegis Network ca pe o evolutie fireasca intr-o piata dinamica in care globalizarea afecteaza nu doar business-ul clientilor nostri, ci si business-ul de agentie, in care nu mai este suficient sa livezi cele mai eficiente campanii out-of-home advertising, ci ele trebuie integrate de la inceput in mixul de comunicare pentru maximizarea impactului acestora”, a declarat Lucian Balan, Director General Posterscope Romania.

Prin activitatea sa, Posterscope Romania va sprijini clientii in promovarea produselor si serviciilor acestora, creativ si eficient.

Solutiile oferite de Posterscope traduc intelegerea deplina a obiectivelor clientilor prin investitia sustinuta in oameni si tehnologie, impactul asupra business-ului oricarui client implicat fiind semnificativ.

“Astept cu interes sa avem pioneri Posterscope in Romania, ca parte a retelei noastre globale. OOH este un canal de media foarte important in Romania, fapt pentru care vom impartasi din expertiza noastra globala pietei de aici. Obiectivul nostru este dezvoltarea acesteia, luand in considerare trendul actual – cresterea canalelor de comunicare digitale. Lucian este un profesionist in implementarea campaniilor out-of-home advertising si sunt incantata ca face parte din board-ul nostru”, a declarat Annie Richard, Presedinte Posterscope la nivel global.

La nivel global, Posterscope este lider pe piata serviciilor de out-of-home advertising si adapteaza acest serviciu in cadrul campaniilor integrate, alaturi de alte canale de comunicare, ca mobile si digital advertising, operand in 32 de tari din intreaga lume.

Despre Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network activeaza in Romania cu 5 branduri: Carat, Vizeum (agentii de media), Kinecto-Isobar (agentie de digital advertising), iProspect (digital performance) si Posterscope.
La nivel mondial, Dentsu Aegis Network ofera clientilor servicii de expertiza in media, comunicare digitala si servicii de creatie publicitara. Grupul opereaza in 32 de tari din intreaga lume, cu peste 27.000 de specialisti dedicati.

Contact de presa
Daniela Stefan, Communication Consultant Rogalski Damaschin Public Relations; daniela.stefan@rogalski.ro, 0757 064 112

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri