Interviuri in cele doua zile ale evenimentului cu o parte dintre reprezentantii celor 100 de companii participante.

Peste 4000 de oportunitati de cariera si 30 de workshop-uri si conferinte la Angajatori de TOP Bucuresti!

Saptamana viitoare se desfasoara cea de-a 19 a editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor - Angajatori de TOP Bucuresti. Cei care sunt in cautarea de joburi in Bucuresti sau vor sa afle care este situatia actuala pe piata fortei de munca, pot vizita evenimentul in perioada 22-23 octombrie, la Sala Palatului, unde pot aplica la peste 4000 de oportunitati si programe de internship, deschise in cele 100 de companii. In plus, participantii pot interactiona cu unii dintre cei mai doriti angajatori, la editia din Bucuresti fiind prezente companii din domenii multiple, care recruteaza candidati din toata tara, dar care ofera si programe internationale de cariera.

In ceea ce priveste departamentele in cadrul carora exista pozitii disponibile, cele mai multe oportunitati de cariera se regasesc in IT/tehnic si inginerie. Peste 18% dintre joburile deschise sunt in aceste departamente. In plus, cei care se afla in cautarea unui job la Angajatori de TOP Bucuresti au posibilitatea sa aplice la pozitiile deschise in departamente precum: Financiar&Contabilitate, Relatii Clientii, Vanzari, Achizitii, Marketing, Administrativ, Taxe&Audit, R&D, Juridic, Logistica, Productie, Inginerie etc

Accesul la targ se desfasoara pe baza CV-ului Barcode. Pentru a facilita procesul de recrutare si modalitatea de aplicare la joburile de la targ, a fost introdus conceptul de CV Barcode. Candidatii trebuie sa isi faca un cont pe platforma www.hipo.ro, in cazul in care nu au deja unul, unde sa completeze datele personale si experienta de munca. Apoi, vor putea genera un CV Barcode pe care il vor printa intr-un singur exemplar. CV-ul Barcode poate fi utilizat pentru a aplica la toate pozitiile deschise in cadrul Angajatori de TOP, fiind inregistrat la stand si salvat in baza de date a companiilor de la Angajatori de TOP. Acestia vor analiza CV-urile aplicantilor si vor reveni ulterior catre candidatii care se potrivesc profilului cautat.

Peste 30 de workshop-uri si conferinte la Angajatori de TOP Bucuresti.

SkillShops: In cadrul acestor workshop-uri candidatii pot afla sfaturile specialistilor in recrutare, ce pozitii sunt deschise in companii, dar vor avea posibilitatea sa dezvolte si abilitati importante, precum comunicare eficienta, tehnici de negociere si vanzare, munca in echipa, stiluri de leadership, orientarea catre client, managementul timpului, metode de prioritizare si eficientizare, etc. Companii care sustin astfel de workshop-uri la Angajatori de TOP Bucuresti: Accenture (Leadership - work, dedication, passion), Mc Donald’s Romania (Dezvoltarea carierei la Mc Donald's), BCR (Oameni ca ei au nevoie de oameni ca tine. Vino sa afli cum poti imbina pasiunea ta cu job-ul la BCR), Telus International Europe (Creativity and innovation workshop), DB Schenker SSC (Understanding career paths – plan for success), Genpact (GATEWAY Trainee Program), Telekom Romania (Get ready for the interview), Hewlett-Packard (Virtual teams @HP), REWE Romania (Oportunitati de cariera la REWE Romania Penny Market), CHEP.COM (Inspiring careers - how to set your development goals and achieve them), Oracle (Landing your Oracle #dreamjob-step by step), Libra Internet Bank (Incepe-ti cariera in Banking la Libra Internet Bank), Computer Generated Solutions Romania (How to approach different types of clients), Vodafone - Your First Job @ Vodafone & Vodafone Shared Services Romania, Societe Generale European Business Services (Model de interviu comportamental pentru angajare in SG EBS), Automatic Data Processing (ADP) Romania (Be the top candidate! Win them over!), Educativa (Edmundo-Oportunitati de studii in strainatate).

TechLabs: Aceste workshop-uri vor oferi informatii despre ultimele noutati si cele mai inovatoare proiecte din domeniul IT. Companiile care vor sustine TechLabs la Angajatori de TOP Bucuresti: IBM (The Blue Internship experience: IT&C Consultancy & Project Management si The Blue Internship experience: Programming & Databases), InCrys (Modern Project Management Approaches), Oracle (Use your #OracleTalent to get to your dream job), Ericsson Telecommunications Romania (IT for better living), Stefanini Romania (Estimating Workloads), Dell (Bring everything you are) si 1&1 (An introduction to Internet Real Estate).

TechTalks: In cadrul acestor conferinte, specialisti din companii precum IBM, BearingPoint, Bitdefender, Accenture, Intel le vor prezenta participantilor detalii despre ultimele tehnologii utilizate si cum functioneaza acestea, dar si beneficiile si provocarile intalnite si metodologiile de lucru pe care le folosesc acestia ( agile). Conferintele TechTalks de la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Agile Estimating & Planning, Software Development, Web & Mobile Innovations.

Noutatea editiei din aceasta toamna, consta in posibilitatea candidatilor de a participa la interviuri cu o parte dintre reprezentantii companiilor in cele doua zile, pe 22-23 octombrie. Acest lucru va fi posibil intr-un spatiu special amenajat in cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP. De exemplu, daca un candidat este interesat de o pozitie oferita de companiile prezente, iar compania respectiva apreciaza ca este un candidat potrivit, candidatul va fi invitat la o discutie in cadrul unui interviu. In urma acestui interviu, el poate fi mai aproape de a obtine jobul dorit. Aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile participante sunt acoperite in urma participarii la Angajatori de TOP, iar in urma statisticilor, in medie, o companie initiaza discutii, in vederea recrutarii, cu 20 - 50 de candidati pe care i-a intalnit la eveniment.

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti: Adecco, Microsoft, Misys Financial Software, Wipro Business Process Services, Xerox, Kaufland Romania, KFC, McDonald`s Romania, Stefanini Romania, Urgent Cargus, Temenos, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, TELUS International Europe, BearingPoint Romania, TELEKOM ROMANIA, METRO SYSTEMS Romania, Arcelor Mittal, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Luxoft Romania, UTI Group, BCR, Genpact, Hewlett-Packard, IBM, Oracle, Vodafone Shared Services Romania, WNS Romania, 1&1, NN Asigurari de Viata, DB Schenker SSC, Dell, SNC Lavalin, Groupama, Carrefour, Amoma.com, OTP Bank Romania, Accenture, DB Global Technology, Ericsson Telecommunications Romania, Federal Mogul Motorparts, Grup Renault Romania, Teamnet International, Raiffeisen Bank etc.

Accesul in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti este gratuit si va fi permis joi, 22 octombrie, in intervalul 10.00-18.00, si vineri, 23 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

Detalii despre eveniment, companiile participante si programul workshop-urilor si conferintelor pot fi regasite la sectiunea dedicata targului pe www.hipo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri