HVB Banca pentru Locuinte a lansat campania de toamna a bancii, numita \"Castigi cu Bauspar\", si noua mascota a bancii, o veverita isteata, lansare care a avut loc la un an de la inceperea activitatii, potrivit unui comunicat de marti al bancii.
Lansarile au avut loc in cadrul unei conferinte nationale organizate la Brasov la sfarsitul saptamanii trecute, dedicate primului an de activitate. "La eveniment au participat peste 200 de invitati, reprezentand circa 10% din reteaua de agenti ai HVB Banca pentru Locuinte", se precizeaza in comunicat.

"A fost o excelenta oportunitate pentru toti angajatii si colaboratorii HVB Banca pentru Locuinte de a face un foarte util schimb de experienta si de a stabili ceea ce vom intreprinde pe viitor, mai ales pe perioada sfarsitului de an, varf de sarcina pentru o banca de economisire-creditare", a declarat presedintele bancii, Petre Tulin.

Campania de toamna "Castigi cu Bauspar" va cuprinde un concurs cu premii in valoare de peste 120.000 lei la care pot participa clientii bancii care incheie pana la sfarsitul acestui an un contract de economisire-creditare, potrivit reprezentantilor bancii.

Noua mascota a HVB Banca pentru Locuinte a fost aleasa o "veverita isteata, inteligenta si prietenoasa, ca purtator de cuvant al mesajelor bancii", iar aceasta va fi, in acelasi timp, si imaginea de brand a bancii de acum inainte. "Ea este elementul grafic care va intregi imaginea brandului nostru, pentru ca identitatea vizuala si emotionala este cea care te identifica in multitudinea de branduri bancare", a aratat directorul de marketing al bancii, Alina Feldman.

HVB Banca pentru Locuinte si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in luna septembrie a anului trecut cu un produs de economisire-creditare in sistem colectiv pentru persoanele care doresc sa-si cumpere o locuinta.
"Caracteristic HVB Banca pentru Locuinte este tariful numit Avantaj, care ofera, pentru suma economisita, un credit in valoare de 2,5 ori suma economisita, avand si posibilitatea de a solicita anticipat creditul, dupa minim 18 luni si/sau dreptul la un credit suplimentar, in cazul in care suma economisita depaseste cea specificata in contractul initial", se arata in documentul citat.

Produsul de creditare economisire consta in doua etape. Prima este cea de economisire, in care clientul economiseste un minim de 40% din suma contractata si in care beneficiaza de sprijinul financiar al statului, care acorda o prima de 15% la soldul economisit, iar banca acorda o dobanda anuala de 3%. A doua etapa este cea de creditare, in care banca acorda un credit in lei cu dobanda fixa de 6% pe an, insa creditul poate fi utilizat numai pentru finantarea activitatilor in domeniul locativ, precizeaza reprezentantii bancii.

HVB Banca pentru Locuinte este a doua banca de acest tip de pe piata romaneasca, dupa Raiffeisen Banca pentru Locuinte, si avea, la sfarsitul primului semestru al anului, active de 36,9 milioane lei (10,3 milioane euro), potrivit datelor bancii centrale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri