Pianistul german Klavierkunst a sustinut un moment muzical emotionant in fata salii de concerte Le Bataclan din Paris - unde, in noaptea de vineri, si-au pierdut viata aproximativ 80 de persoane intr-un atac terorist -, interpretand la pian piesa "Imagine", a lui John Lennon, anunta Mediafax.

Muzicianul, pe numele sau real Davide Martello, a sosit pe bicicleta, relateaza ITV News, dupa ce, sambata dimineata, publica un mesaj pe pagina sa de Facebook spunand ca "trebuie sa ajunga la Paris".

Dupa ce a interpretat piesa "Imagine", muzicianul, care a mai facut astfel de gesturi in ultimii cinci ani de cand se dedica pianului, a parasit locul din centrul Parisului cuprins de emotie. "Ce moment!", au exclamat cei prezenti.

Klavierkunst a devenit celebru dupa ce, in 2013, a cantat in timpul protestelor din Piata Taksim din Istanbul.

Le Bataclan a fost una dintre cele sase zone in care au avut loc atacuri teroriste vineri noapte, aici pierzandu-si viata aproximativ 80 de oameni dintre cei care participau la concertul formatiei americane Eagles of Death Metal.

In total, vineri noapte, au fost ucise 128 de persoane si alte peste 200 au fost ranite. Printre persoanele care si-au pierdut viata la

Paris in atacurile revendicate de oganizatia Stat Islamic se numara si doi cetateni romani.

Sursa foto: Stacy Meichtry

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri