Compania de productie si distributie de filme Netflix a castigat licitatia pentru drepturile unui film thriller politist SF, care se va numi "Bright", dupa un scenariu de Max Landis, in posibila regie a lui David Ayer si cu actorii Will Smith si Joel Edgerton, platind 90 de milioane de dolari.

Netflix a platit trei milioane de dolari pentru scenariu si va cheltui in total 90 de milioane de dolari pentru intreg proiectul. Publicatia online variety.com a relatat in 9 martie ca mai multe studiouri, inclusiv Sony si Warner Bros au fost implicate in licitatia pentru a castiga drepturile acestui film, care se va numi "Bright", scrie Mediafax. Scris de Max Landis, filmul va fi probabil regiat de David Ayer si este stabilit sa joace in el Will Smith si Joel Edgerton (cunoscut din "The Great Gatsby" si "Exodus: Gods and Kings").

Detaliile scenariului nu sunt cunoscute, dar surse sugereaza ca proiectul va fi in stilul filmului "End of Watch" (care a fost regizat tot de David Ayer), un film thriller cu politisti, diferenta fiind ca acesta va fi pus in scena intr-o lume in care creaturi imaginare, humanoide, precum zanele, traiesc printre oameni. De asemenea, actiunea filmului nu se va petrece in prezent, ci intr-o lume aparent futurista, conform surselor variety.com. Nu se stie cand incepe productia propriu zisa a filmului, dar speranta e ca proiectul sa porneasca in acest an, astfel incat si Ayer, si Smith sa fie pregatiti pentru o eventuala continuare a productiei "Suicide Squad" pana in anul 2017.

In timp ce intriga filmului, la prima vedere, nu pare a fi de succes, se pare ca Netflix vede potential in film - in valoare de aproximativ 90 de milioane dolari, mai exact. Potrivit deadline.com (prima publicatie care a relatat faptul ca Netflix a a incheiat afacerea, castigand licitatia pentru film) Netflix a fost dispus sa plateasca o suma atat de mare pentru ca directorii companiei considera ca "Bright" are potentialul de a fi un film de franciza, avand in vedere ca probabil va fi un film comercial, asemanator cu "Men in Black".

Platforma Netflix, care s-a lansat in 1997, in Statele Unite, detine o arhiva online de cateva mii de filme si seriale TV si a inceput in ultimii ani sa creeze si continut original. De la inceputul lunii ianuarie 2016, platforma Netflix poate fi accesata si din Romania. Netflix a devenit o veritabila forta la Hollywood, gratie unor seriale extrem de populare si apreciate de critici, precum "House of Cards" si "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americana care au incheiat contracte de colaborare cu Netflix se numara actrita si regizoarea Angelina Jolie si actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio si Mark si Jay Duplass.

ibreakstock / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri