SPORT1, canal de sport care ofera emisiuni sportive de calitate, va fi disponibil si in Romania la sfarsitul lunii octombrie, pentru clientii UPC-Astral care locuiesc in zonele urbane.

SPORT1 emite non stop si este titrat in limba romana. Acesta este unul dintre cele mai apreciate canale sportive din Europa si le ofera pasionatilor de sport transmisii in direct si acoperire exclusiva a unor evenimente sportive importante. Printre acestea se numara transmisii ale unor importante competitii din fotbal calificarile din cadrul campionatului de fotbal Euro 2008, meciuri din Premier League Scotia, Liga Portugheza, Cupa Germaniei, Campionatul englez Coca Cola (first division). Alte evenimente sportive incluse in program sunt Speedway Grand Prix si Cupa Mondiala, KOTV Classic Boxing, intreceri de handbal si alte competitii sportive de interes. Pasionatii de rugby se bucura, de asemenea, de acoperirea pe larg a unor importante turnee si competitii, cum ar fi Guiness Rugby English Premiership si Cupa Heineken.

Dorim sa ii rasplatim pe clientii nostri oferindu-le un canal cu emisuni sportive de calitate. Suntem convinsi ca SPORT 1 va fi un canal pe gustul fiecaruia, avand in vedere ca emisiunile difuzate se adreseaza tuturor iubitorilor sportului, indiferent de preferintele acestora, a declarat Raluca Milin, Director de Marketing in cadrul UPC Romania.

Sport 1 va fi oferit in pachetul de baza pentru clientii UPC si Astral si va inlocui un alt canal sportiv din grila actuala de programe. Programul Sport 1 este proprietate a chellomedia, lider pe piata de distributie de programe, continut media si servicii video, divizie europeana pentru continut media a grupului Liberty Global, Inc., din care face parte si UPC Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri