Kit Harington, actorul care il interpreteaza pe Jon Snow in ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a dezvaluit unui politist rutier soarta personajului sau in cel de-al saselea sezon al serialului TV, pentru a evita o amenda pe care urma sa o primeasca pentru depasirea vitezei legale, informeaza nme.com.

Kit Harington a povestit intamplarea in emisiunea ”The Tonight Show With Jimmy Fallon”, difuzata de postul de televiziune American NBC. ”Politistul m-a oprit si mi-a spus: «Sunt doua moduri in care putem proceda. Poti merge cu mine la sectia de politie sau imi poti spune daca vei trai in urmatorul sezon». Asa ca m-am uitat la el si i-am spus: «Voi fi in viata in noul sezon». El mi-a raspuns: «Continua-ti drumul, Lord Comandant»”, a povestit Kit Harington, potrivit News.ro.

Actorul a adaugat ca a facut aceasta dezvaluire unui numar extrem de restrans de persoane - parintilor lui si iubitei sale, actrita scotiana Rose Leslie, care a intepretat rolul partenerei lui Jon Snow, Ygritte. Actorul a povestit, anterior, ca intoarcerea lui in cel de-al saselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a fost un secret pastrat cu atat de multa atentie, incat personajul lui a primit, pe platourile de filmare, numele de cod ”LC”, initialele de la ”Lord Comandant” - functia ocupata de Jon Snow in Rondul de Noapte.

Jon Snow, ucis de fratii jurati in Rondul de Noapte

In scena finala din ultimul episod al celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost ucis de un grup de frati jurati in Rondul de Noapte. Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea episod din noul sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, Jon Snow a fost readus la viata prin magie, de preoteasa rosie Melisandre. Actorul Kit Harington le-a cerut scuze fanilor ca a fost nevoit sa ii minta cu privire la soarta personajului sau.”Imi pare bine ca oamenii au fost suparati dupa moartea lui (Jon Snow, n.r.). Cred ca cea mai mare teama a mea a fost ca oamenilor nu le va pasa”, a declarat actorul.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria ”Cantec de gheata si foc”. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy. La randul lor, cartile din seria ”Cantec de gheata si foc” s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi.

In luna ianuarie, George R. R. Martin a anuntat ca a depasit termenul limita ce i-a fost impus de editorii lui in privinta predarii celui de-al saselea manuscris din seria ”Cantec de gheata si foc” si ca, din acest motiv, volumul nu va putea fi publicat inainte de debutul celui de-al saselea sezon din serialul ”Game of Thrones”.

Helga Esteb / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri