HBO aniverseaza 25 de ani in Europa Centrala, iar un mod de a marca aceasta il reprezinta si lansarea, in toamna, a cinci seriale, productii americane si prima miniserie HBO Europe realizata in Romania - ”Divorce”, cu Sarah Jessica Parker in rol principal, ”Insecure”, cu Issa Rae, ”Westworld”, care ii are drept protagonisti pe Anthony Hopkins si Ed Harris, ”Hign Maintainance”, cu Ben Sinclair, si ”Valea Muta”, regizat de Marian Crisan, conform News.ro.

Serialele ”Divorce”, ”Insecure”, ”Westworld”, si ”Hign Maintainance” vor avea premiera pe micile ecrane din Romania in acelasi timp cu Statele Unite si restul Europei, in luna octombrie, a afirmat Simon Sutton, executive vice president Global Distribution HBO.
Un alt serial marca HBO, ”Big Little Lies”, va fi lansat la inceputul anului 2017. Un succes sigur, dupa cum prevade conducerea HBO, avand in vedere ca rolurile principale sunt detinute de actritele Nicole Kidman si Reese Witherspoon.

Issa Rae joaca rolul unei asistente sociale in ”Insecure”, o poveste cu accente comice despre prietenia si necazurile prin care trec doua femei de culoare. ”Westworld” este un remake dupa clasicul anilor 1970, care combina westernul cu genul science-fiction, in timp ce ”High Maintainance” are in centru un dealer de droguri.

Intoarcerea actritei Sarah Jessica Parker la HBO era asteptata de mult timp, spune producatorul executiv al HBO Europe, Jonathan Young, care o numeste pe Issa Rae ”o tanara speranta” si descrie serialul ”Valea Muta”, filmat in Romania, ca fiind unul provocator.
”Cred ca va fi cu adevarat bun, dar nu garantez ca va fi vazut si in alte tari in afara Romaniei”, a declarat Jonathan Young pentru News.ro.

Serialul este bazat pe formatul norvegian ”Eye Witness” - o poveste despre ”dezvaluire”. ”Doi baieti isi dau intalnire in locul in care are loc o crima si, de teama, nu pot iesi la iveala ca martori”, povesteste Jonathan Young. ”Oamenii incep sa afle si cei doi ajung sa fie vanati”, a continuat el.

”Am vrut sa facem un serial care vorbeste despre prejudecati, despre puterea de a te exprima”, a mai spus Jonathan Young, care a a firmat ca pentru productia ce se desfasoara zilele acestea la Brasov s-a renuntat la gasca de motociclisti, care aparea in serialul original, si a fost introdus un ”element care sa se lege de comunitatea roma”.

”Exista, de asemenea, o batalie pentru salvarea sufletului unuia dintre baieti, al carui tata este preot si ai carui parinti sunt implicati in crima. Este o poveste despre cat de greu este sa gasesti drumul, mergand pe propriile valori”, a mai povestit Young, care conduce departamentul de productie al HBO de 18 luni.

Intrebat de ce a ales Romania pentru realizarea acestui serial, Jonathan Young a raspuns ca echipa din tara noastra a vazut ocazia de a face ceva ”despre care se va vorbi”.

”Am gandit ca putem aduce ceva proaspat. Scenaristul (Cristian Barna, n.r.), care nu a mai scris pana acum pentru televiziune, are niste texte uimitoare, iar regizorul este minunat. Am vazut primele doua episoade, weekendul trecut, cand am fost la Brasov, si sunt foarte bune”, a mai afirmat el.

Filmarile la noua productie originala HBO Europe au inceput in luna mai, vor dura 48 de zile si vor avea loc in mai multe localitati din tara, printre care Brasov, Cheia si Bucuresti.

HBO Europe - detinut de Home Box Office, Inc. – difuzeaza in prezent programe de televiziune premium in 15 tari: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Romania, Olanda, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croatia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina.

HBO Europe ofera in Romania cinci canale SD de filme de inalta calitate (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax si Cinemax2) si tot atatea high definition (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax2 HD), cat si serviciul de video on demand, HBO GO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri