Samuel Maris, campion en-titre al celei mai performante echipe de rugby din tara, sarbatoreste 31 de ani.
Samuel Maris si-a petrecut ultimii 16 ani pe terenul de rugby, in ultimii 5 ani avand performante formidabile la echipa Timisoara Saracens Rugby Club, campioana en-titre a Romaniei.

Echipa pilierului scrie istorie in rugby-ul autohton aducand anual trofeele acasa. In anul 2015 a imbogatit palmaresul cu Cupa Regelui, Cupa Romaniei si Campionatul Super Liga CEC Bank fiind inscrisa si in Cupele Europene.

Dupa multi ani de alergat pe gazonul de rugby in cautarea victoriei, dragostea pentru armonia perfecta din spatiul verde inconjurator si inclinatia spre business, nu au intarziat sa apara astfel luand nastere companie Sam’s Green, ca o completare perfecta a vietii sale de sportiv de performanta.

“In urma cu patru ani, am infiintat compania Sam’s Green, avand ca obiect de activitate intretinerea si amenjarea de spatii verzi si landscaping. Compania a fost infiintata ca un raspuns la problemele pietii regionale in acest segment.

Particip la numeroase evenimente de business din tara, in special la editiile Business Days, astfel am avut ocazia sa relationez cu piata de business in domeniu.

Pe plan local, majoritatea firmelor de spatii verzi au ca obiect de activitate doar intretinerea proprietatilor rezidentiale sau amenajarea parcurilor din oras.

In 2012 cand am decis sa infiintez Sam’s Green, am targetat un segment foarte clar, cel al companiilor nationale si multinationale, care au nevoie de servicii premium in domeniul landscaping. Iar din acest punct lucrurile au evoluat de la sine, bazandu-ma pe know-how in domeniu si o echipa de specialisti dornici sa devina lideri de piata alaturi de noi.

Intr-o societate care se ridica constant, construind mereu pe verticala, noi am ales sa avem grija de fascinantul univers verde din jurul vostru, aplicand principiul “30%verde”.

Principiul “30% verde” a fost creat si implementat de echipa noastra ca un raspuns al problemelor aparute in companiile cu care colaboram si presupune ca fiecare companie sa acorde 30% din suprafata totala, spatiului verde.

Peste 90% din companiile care se numara in portofoliul nostru de clienti, nu detineau un spatiu verde pentru angajati fapt care afecta rata de randament a fiecarui angajat in proportie de 65%, aceasta fiind manifestata prin concedii medicale dese, amanarea termenelor de predare a unor proiecte/produse, cresterea nr. pauze pentru fumatori, stare de nervozitate in echipa, scaderea capacitatii de productie, schimbarea locului de munca anual.

La un an de la implementarea principiului “30%verde” in 20 companii nationale si multinationale, am realizat un studiu de piata in cadrul companiilor prin care ne-am dorit sa aflam cat de mult s-au imbunatatit factorii mai sus mentionati. Nu am fost surprins sa aflu ca in toate cele 20 de companii, anagajatii au doar doua pauze pe zi, lucreaza din nou in echipa, proiectele/produsele sunt predate la timp, concediile respecta normele anuale impuse de companie, productivitatea a crescut cu 50% fata de anul precedent iar atmosfera generala este relaxanta, “ca inafara tarii” asa cum afirma unul dintre manageri.”

Sam’s Green a devenit partener al evenimentului Business Days in anul 2014, perioada in care a aplicat in premiera, principiul “30%verde” prin amenajarea spatiul destinat zonei de networking si conferinta cu plante, arbori, arbusti si flori. Micul parc a fost organizat strategic exact in mijlocul evenimentului, creand astfel o oaza de liniste si relaxare pentru cei peste 1500 de participanti .

Compania rugbyst-ului, a inceput cu o investitie de 10.000 euro realizata din fonduri proprii, atingand in prezent o ovestitie de 47.000 euro si o echipa de parteneri de 11 specialisti in domeniu. Echipa este formata din horticultori, peisagisti, gradinari, arhitecti, designeri si decoratori..www.Samsgreen.ro

Pilierul clujean a debutat in rugby in anul 2000 si la echipa nationala in 2010 contra Ucrainei. A jucat pentru CSS Viitorul Cluj, CSS MR Cluj, U Cluj si CSA Steaua. Din 2011 joaca pentru echipa campioana en-titre, Timisoara Saracens Rugby Club.

RCM Timisoara, actuala Timisoara Saracens Rugby Club l-a adus pe internationalul Samuel Maris in Banat dupa o experienta in liga secunda franceza la CAP Perigeux. Clujeanul a debutat in rugby in anul 2000, iar de-a lungul carierei a jucat pentru CSS Viitorul Cluj, CSS MR Cluj, U Cluj si Steaua. Ca si in anii precedenti, cel mai frumos cadou al rugbystului va fi castigarea cupelor si a Campionatului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri